Haberler

Popüler Yarışmacı Elenmeyince İzleyiciler İsyan Etti

Güncelleme:

Kanal D'de Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfak'da yarışmasında haftanın en düşük puanını alan Ezgi ve Reyhan kaynana, çeşitli bahanelerle elenmeyince izleyiciler isyan etti.

Gelinim Mutfakta'da 43. haftanın finalinde en düşük puanı toplayan Ezgi ve Reyhan kaynana, yine çeşitli bahanelerle yarışmadan elenmeyince izleyiciler isyan etti.

YARIŞMADAN ANİDEN ÇEKİLDİ

Kanal D'de ekrana gelen; sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı ' Gelinim Mutfakta'da 43. haftanın finali, izleyiciyi isyan ettiren bir olayla tamamlandı. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya üçüncü kez dahil edilen Reyhan kaynana ve gelini Ezgi, haftayı sonuncu tamamlamalarına rağmen yine elenmeyince, yarışma iyice inandırıcılığını yitirdi. Gelinim Mutfakta'da haftanın son gününde 75 puanla Rümeysa birinci olup 5 altın bileziği koluna taktı. Diğer yarışmacılardan Yağnur 60 ve Sina 57 puan toplarken Ezgi ise 56 puanla haftanın sonuncusu oldu. Bu sonuçlara göre Ezgi ve Reyhan kaynanın elenmesi gerekirken, birinci olan Rümeysa aniden çekilme kararı aldıklarını açıkladı. Yarışmacı, bu karara gerekçe olarak da hastası olduğunu ve eğitimine yoğunlaşması gerektiğini gösterdi.

Popüler Yarışmacı Elenmeyince İzleyiciler İsyan Etti

BAŞKA BİR YARIŞMACI DA AYRILMIŞTI

Rümeysa'nın bu kafa karıştıran kararıyla birlikte Ezgi ve Reyhan kaynananın yarışmaya kaldıkları yerden devam edecekleri anlaşıldı. Ancak bu olay, akıllara direkt geçtiğimiz haftalarda yarışan Burcu ve Nurten Hanımı getirdi. Programın 28. haftasında yine Ezgi, 56 puanla gün sonuncusu olmuştu. Ancak Burcu, kaynanası Nurten Hanımın babasının sağlık sorunları yaşadığını gerekçe göstererek aniden yarışmadan çekilme kararı aldığını duyurmuştu.

Popüler Yarışmacı Elenmeyince İzleyiciler İsyan Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gelinim Mutfakta Fatih Ürek Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

OLMAZ OLSUN:

BU FATİH ÜREK DENEN YARATIK, İNSANLIĞIN YÜZ KARASI.

20
9
yanıtYanıtla
isim:

neden ne yaptı sana anlatmak istermisin

yanıt8
yanıt6
Melo:

Bu iki si yüzünden programı izlemiyorum

18
3
yanıtYanıtla
RACO:

milleti uyutuyorsunuz böyle işte

14
1
yanıtYanıtla
BY:

ALLAH AŞKINA REYTİNG UĞRUNA BU YAPIMCILAR NE YAPACAĞINI BİLMİYORLAR KAVGA OLSUN REYTİNG ÇOĞALSIN BAŞKA DERTLERİ YOK YAZIKLAR OLSUN

11
1
yanıtYanıtla
Çok güzel programlar:

Tam bizim millete göre. Yazık çok yazık.

11
1
yanıtYanıtla
dertliiiiiiiii:

yavv neyıne şaşırıyorsunuzz bu programa iki maymun lazımdı onuda buldularr elensın 1 2 ay sonra yıne ekranlarda kadın şirin görunmek için ne kilolar vermişş

11
0
yanıtYanıtla
tc fatma:

yeter artık bu KADARDA OLMAZ gonderın ezgıyı yoksa artık bu proğramı seyretmıycez

yanıt3
yanıt1
Dürbünlü:

kadınların tv’lerde ne işi var,,kadının yeri kocasının dizinin yanıdır.aslaa yabancı erkeklere gözükemez,,Bunun hesabı ahirette çok fena sorulacak.

7
4
yanıtYanıtla
masum köylü:

fatih ürek çoğu erkekten delikanlı. .

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title