Haberler

Popçu Tan Taşçı, yüzünü saçlarıyla gizleyen saplantılı kadın hayranını savcılığa şikayet etti

Güncelleme:

Ünlü popçu Tan Taşçı, "Yüzünü saçlarıyla gizleyen bir kadın, yıllardır her yerde beni izliyor. Aracıyla bile beni takip ediyor, korkuyorum" diyerek savcılığa koştu. Savcılık şarkıcının şikayeti üzerine tacizci hayranı hakkında soruşturma başlattı.

Popçu Tan Taşçı da saplantılı hayran tacizinden nasibini alan ünlüler arasında yerini aldı. Taşçı, yüzünü saçlarıyla gizleyen bir kadın hayranının kendisini gölge gibi takip ettiğini anlayınca "Korkuyorum" diyerek savcılığa şikayette bulundu.

HER KONSERİNE GELDİĞİNİ SÖYLEDİ

38 yaşındaki ünlü popçu , İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak takip edildiğini açıkladı. Sabah'ın haberine göre,şarkıcı, verdiği ifadesinde bir şahsın her konserine geldiğini, her yerde kendisini izlediğini ve durumu abarttığı için artık korktuğunu söyledi.

Popçu Tan Taşçı, yüzünü saçlarıyla gizleyen saplantılı kadın hayranını savcılığa şikayet etti

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Savcılık, Tan'ın ihbarı sonrası saplantılı hayranının kimliğini tespit etmek üzere soruşturma başlattı.

Popçu Tan Taşçı, yüzünü saçlarıyla gizleyen saplantılı kadın hayranını savcılığa şikayet etti

"ŞEHİR DIŞINDA BİLE TAKİP"

Tan, saçlarıyla yüzünü kapattığını belirttiği hayranıyla ilgili yaşadığı son olayı ise şöyle aktardı: "Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarımla eğlenmek için şehir dışına çıktık. O kadın aracıyla bizi takip etmiş. Bir anda önümüze çıktığı zaman hepimiz çok korktuk."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tan Taşçı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

ali:

bu adamın reklama ihtiyacı yok. efsane bir ses, kaliteli bir sanatçı

10
12
yanıtYanıtla
Zaza:

Bu Sefer Bu Moda Oldu, Hayranı Tarafından Rahatsız ediliyorlarmış - Muş. , Tipe Bak Hayrabları Varmış. Pöh pöh pöh. Başka Yalanlar Uydurun, Burdan Size Arpa Çıkmaz.

17
3
yanıtYanıtla
Merve can:

Kadında da akıl yokmuş şu tipi şehir dışında bile nasıl takip eder bi insan Allah akıl fikir versin

18
1
yanıtYanıtla
URFALI:

Reklamlar.

16
1
yanıtYanıtla
UA SON KALE:

ATMA

14
1
yanıtYanıtla
Aykut:

Fotoğraf çekmek aklına gelmedi mi ? :)) Biz de , polis de göreydi. .

12
1
yanıtYanıtla
uCube:

Kayıplardaydı gündem olmak için yine reklam yaparak piyasa kazanacak. Yakında yeni şarkısı çıkar bunun da ya da çıkmıştır. ;)))

11
2
yanıtYanıtla
erkan:

Bu tipitip de kim arkadaş. . . . tan mısın nesin . . iyi bakaydın olum seni takip eden kadın mı diye insan bile olmayabilir. .

9
2
yanıtYanıtla
sertaç:

ne diyordu gökhan özen ufak ufak atta civcivler yesin. ya sen açıkça reklam olmak gündem olmak istiyorum desene ne lafı eveleyip geveliyorsun ve olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatarak günaha giriyorsun

9
2
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

bu, , sanatçı mı, , , , , , , ,

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title