Haberler

    Özge Özpirinçci parasını ödediği evini teslim etmeyen firmaya dava açtı

    Kadın isimli dizide rol alan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, 302 bin TL ödediği ancak 2 yıldır evini teslim etmeyen bir gayrimenkul şirketiyle mahkemelik oldu. Ödediği parayı faiziyle geri almak için dava açan Özpirinçci, kazanırsa 450 bin TL alacak.

    FOX TV ekranlarında yayınlanan ve önümüzdeki günlerde final yapacak olan Kadın dizisinde rol alan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, bir gayrimenkul şirketiyle mahkemelik oldu. Ev sahibi olmak isteyen Özge Özpirinçci evini belirten tarihte teslim etmeyen ve sürekli geciktiren şirkete ödediği paranın iade edilmesi için dava açtı.

    2 YILLIK CEVAP ALAMAYINCA DAVA AÇTI

    2015 yılında bir projeden ev almak için konut satım sözleşmesi imzalayan oyuncu, sözleşme karşılığı 302 bin TL ödedi. Ancak inşaat firması 2017 yılı kasım sonunda teslim etmesi gereken evi bitiremedi. İki yıl boyunca yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Özpirinçci, sorunu yargıya taşıdı.

    Özge Özpirinçci parasını ödediği evini teslim etmeyen firmaya dava açtı

    DAVAYI KAZANIRSA 450 BİN TL ALACAK

    Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, avukatı Nail Gönenli aracığıyla geçtiğimiz hafta Bakırköy Tüketici Mahkemesi'ne taşınmazı teslim edilmediğini belirterek ödediği bedelin faiziyle iadesi için dava açtı. Mağdur olduğunu dile getiren Özpirinçci eğer davayı kazanırsa faiziyle birlikte yaklaşık 450 bin TL alacak.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Özge Özpirinçci Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500

    Yorumlar (7)

    Yavuz50:

    sendemi düştün emlak mafyasının eline ülkemizin acı gerçeklerinden biri.

    16
    1
    yanıtYanıtla
    MSDS:

    Kurumsal çalışan 40 lık bir kısım haricinde, ya tefeci bozması ya hayatında yeni işe atılan işten anlamayan inşaata soyunmuş birileri . . Geri kalanı çevresinde tanınmış düzgün mahalle inşaatçısı . .

    yanıt2
    yanıt0
    merve:

    bizde ev aldık kağıthaneden bizide dolandırdılar ama ellerıne kar kaldı devlet asırı ılgılenıyor asırı adam elini kolunu sallıyor

    9
    1
    yanıtYanıtla
    YYYYUTUUU:

    PARAYI GAYRİMENKULE YATIYORLAR AKILLICA YATIRIM

    10
    0
    yanıtYanıtla
    adanali:

    diziyi aynı montla bitiriyorsun tebrik ederim . . .

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Bravo:

    Bravo

    5
    0
    yanıtYanıtla
    EGOBİLETİBEŞLİRA:

    Egobiletim var

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title