Haberler

Özel) Asayiş Uygulamasına Takılan Beyazıt Öztürk Polislerle Fotoğraf Çektirdi

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Sarıyer Baltalimanı'nda yapılan asayiş uygulamasında polisler tarafından durduruldu.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Sarıyer Baltalimanı'nda yapılan asayiş uygulamasında polisler tarafından durduruldu. Aracında arama yapılan Öztürk, ardından uygulama yapan polis ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sarıyer Armutlu Karakolu Asayiş ekipleri, Sarıyer Baltalimanı'nda asayiş uygulaması yaptı. Yoldan geçen araçları durduran ekipler ünlü Şovmen Beyazıt Öztürk'ün aracını durdurarak araçta arama yaptı. . Uygulamada aracı aranırken araçtan inerek polislerle sohbet eden Öztürk, polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kendisinin de polis çocuğu olduğunu hatırlatan şovmen Beyazıt Öztürk, "Ben bir polis çocuğu olarak onların neler yaptıklarını, neler çektiklerini iyi biliyorum Allah kolaylık versin hepsine. Hepsini çok seviyoruz. İyi ki varlar. Eksik olmayın" dedi. Ünlü şovmen, işlemlerinin tamamlanmasının ardından polislerle tek tek selamlaşıp aracına bindi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Beyazıt Öztürk Baltalimanı Sarıyer Magazin Haberler

500

Yorumlar (48)

JÜL SEZAR:

ben polıs sevmıyorum sevmıcem de

9
73
yanıtYanıtla
yorumcu:

polislerde bayılıyodu sana. .

yanıt16
yanıt1
TÜRK POLİSİ:

polislerin gözü yaşlı ne olur sev

yanıt25
yanıt1
ali koc:

ayse hanımı programda konuşturduğun günleri unutmadık.

22
34
yanıtYanıtla
Saldali:

Arkadaşlar bir kişinin yaptığı bireysel hatayı bir teşkilata mal etmek yanlış olur.Askerde,Doktorlardan yani tüm kurumlar da ard niyetli kişiler olabilir.

yanıt6
yanıt1
?:

NE ALAKAAAA?

yanıt0
yanıt0
TÜRK:

Mesajları şöyle bi göz attım, polis sevmem severim gibi boş laflar dolu, youtube da darbe gecesi olanları tekrar izleyin vicdanınız doğru kararı verecektir. YAŞASIN TÜRK POLİSİ, TÜRK ASKERİ. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

44
6
yanıtYanıtla
agnos:

Darbe ile ilgili meclis araştırması yapılsa ne iyi olur değil mi?

yanıt0
yanıt0
Derebeyi:

Kolluk kuvvetlerinin mensuplarını çokça sevmem ancak o kuvvetler olmazsa benim gibi tipler hak hukuk dinlemez milleti köleden beter yapar. İyi ki var

31
6
yanıtYanıtla
kasımemmi:

ben genç polisleri sevmiyorum, kızlara şekil yapmak için insanı aşagılıyorlar. Ama yaşlı biraz eski kafalı polisler çok iyi oluyor.

18
15
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title