Haberler

Özcan Deniz'in İsrail'de Konser Vermesi Büyük Tartışma Yarattı

Güncelleme:

İstanbullu Gelin dizisiyle Türkiye dışında da büyük bir hayran kitlesi olan Özcan Deniz'in İsrail konseri tartışma yarattı.

Star TV'nin en çok izlenen dizisi olan İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu Özcan Deniz'in İsrail'de konser vereceği aylar öncesinde kamuoyuna yansımıştı. Özcan Deniz'in, turnenin iptal çağrıların rağmen konser vermesi büyük tartışma yarattı.

BİLETLER GÜNLER ÖNCESİNDE TÜKENDİ

Biletleri günlerce öncesinde tükenen konser, başkent Tel Aviv'deki Menora Mictachim Arena'da düzenlendi. Konser sırasında Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu Aslı Enver de sahneye çıkarak hayranlarını selamladı. İsrailli yetkililerin verdiği bilgiye göre, biletleri 300 dolardan satılan konsere 11 bin kişi katıldı.

Özcan Deniz'in İsrail'de Konser Vermesi Büyük Tartışma Yarattı

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER PROTESTO ETMİŞTİ

Özcan Deniz ve Aslı Enver'in İsrail turnesinin iptali için kampanya başlatılmıştı. Daha önce önemli isimler ise İsrail'in tutumunu protesto ederek ülkeye gitmeyi reddetmişti.

İsrail'i protesto ederek ülkeye gitmeyen isimler arasında Shakira, Lana Del Rey ve Roger Waters gibi dünyaca ünlü sanatçılar da bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özcan Deniz İsrail Haberler

500

Yorumlar (106)

BATUHAN:

İsrail uygar ve çağdaş bir devlettir filistin arabın peşine takılan bir terör kurumudur

12
47
yanıtYanıtla
boş yapa:

filistin terör kurumuysa o kadar ölen noluyor mal beyinli

yanıt12
yanıt3
cahilsavar:

Sende cahilin tekisin o zmn

yanıt8
yanıt2
Kerem:

Ne kadar cahilsin,keşke...Demiş ya İlber Hoca

yanıt2
yanıt1
VİCDAN:

Ozcan Deniz doğrusunu yapmış. Yahudi kardeşlerimiz Osmanlı tebasıdır ve bizim milletimizin bir parçasıdır. Aynı Filistin gibi. Evet şuanda bir savaş var tamamen politikacıların sorumluluğunda olan bir savaş. Biz neden bu savaşı bitiremiyoruz diye takkemizi önümüze koyup düşünmeliyiz. Savaşı bitiremeyecek kadar güçsüz müyüz? Tabiki hayır. O zaman birileri ülkemizde bu kardeşlerin savaşının bitmesini istemiyor. Bu kirli politikalar yüzünden halkı cezalandırmak vicdansızlıktır.

10
45
yanıtYanıtla
El insaf:

Siz nerde yaşıyorsunuz?Ne kullanıyorsunuz çok merak ettim doğrusu.Rabbimin helak edeceği bir topluluk için bu nasıl bir savunmadır.

yanıt26
yanıt4
Adınızı yazın:

Yahudilerin hepsi kötü hepsi lanetli Allah tarafından yerlerinde ebedi ceğennemlik . Boşuna Allah yahudilerden uzak durun dememiş onları ülkemizde tutmamız bile hata

yanıt17
yanıt5
ISRAILLI:

Ohh catlayin patlayin Israil iyi guzel devlettir, banane lan filistinden gidecek tabi aferin OZCAN,

5
44
yanıtYanıtla
bilim ve teknik:

yahudiler üstün ırktır. . . 12 milyonluk ülke tüm arap ve müslüman alemini parmağında oynatıyor. . . adamı eleştirmeden siz kendinize bakın önce, helal olsun özcan deniz

9
38
yanıtYanıtla
Adolf Hitler:

Bir gün gelecek, öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz. . . !

29
9
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title