Haberler

Ozan Güven'le aşk yaşadığı konuşulan Yüsra Geyik'ten ilginç çıkış: Bu benim haddime değil

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde bir mağazaya el ele girerken görüntülenen Yüsra Geyik ile Ozan Güven, rol aldıkları tiyatro oyunundan çıkarken görüntülendi. Geyik aşk iddiaları için "Bu benim haddime değil" derken Güven dedikodulara sessiz kaldı.

Başarılı oyuncu Ozan Güven, Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik ile görüntülendi. El ele Kadıköy'deki bir mağazaya giren ikili, geçtiğimiz akşam birlikte rol aldıkları 'Don Kişot'um Ben' oyunu çıkışında görüntülendi.

AŞK İDDİALARINA SESSİZ KALDI

Habertürk'te yer alan habere göre: Yan yana gelmekten çekinen çift, mekandan ayrı ayrı çıktı. Muhabirlerin yanından geçerek hızla aracına doğru giden Ozan Güven, iddialara sessiz kalarak sadece "Tiyatro oyunu güzel gidiyor" demekle yetindi.

Ozan Güven'le aşk yaşadığı konuşulan Yüsra Geyik'ten ilginç çıkış: Bu benim haddime değil

"BU BENİM HADDİME DEĞİL"

Ozan Güven'den sonra mekandan çıkan Yüsra Geyik ise "Yönetmenimizin doğum günü bugün. Her şey yolunda gidiyor. Yoğun çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Güven ile aşk iddialarının sorulduğu Geyik "Açıklama yapmam. Bu benim haddime değil" diyerek topu Ozan Güven'e attı.

Ozan Güven'le aşk yaşadığı konuşulan Yüsra Geyik'ten ilginç çıkış: Bu benim haddime değil

Oyuncu Ozan Güven, uzun bir süredir tasarımcı ve oyuncu Ece Önen ile aşk yaşıyordu.

Ozan Güven'le aşk yaşadığı konuşulan Yüsra Geyik'ten ilginç çıkış: Bu benim haddime değilEce Önen ve Ozan Güven

Ozan Güven'le aşk yaşadığı konuşulan Yüsra Geyik'ten ilginç çıkış: Bu benim haddime değilYüsra Geyik ve Ozan Güven

Kaynak: Magazin

Ozan Güven Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (11)

a:

kimin haddine :))) belliki genç kızımız ozan güveni göklere kaldırıken kendinide yerlere gömmüş haberi yok

27
1
yanıtYanıtla
MSDS:

Biri 50, biri 20, ne kadar büyük eşitlik . .

10
0
yanıtYanıtla
Ayle:

itici bir kız

9
1
yanıtYanıtla
defne:

ulan sende ne açık kapı bırakıyosun abim yaşında mümkün değil geç. haddime değilmiş lafa bak . .

9
0
yanıtYanıtla
Deli Ama Dahi:

ne var bunda abi kardeş dolaşıyorlar

8
0
yanıtYanıtla
Puuuu size:

Ozan Güven cem.yilmazin kadrolu(torpilli/zorlama) bir oyuncusu! Ne tip ses hiç bişey yok...cem yılmaz bıktırdı hep aynı kisileri oynatmktan bikmadi..psifesyonl sanatçı deiller

8
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

kız sen ne ara büyüdün tatlım yanındaki en az 45 yaşında

7
0
yanıtYanıtla
acunbabadeulan:

bunuda cem şöhret yaptı bu tıple bu nası ünlü oldu ya

7
0
yanıtYanıtla
Öffff:

Geyik muhabbeti bunlar

4
0
yanıtYanıtla
Zaza:

ULA BU ADAM YAKIŞİKLI DEĞİL, NEDEN ÇEKİM ALANI ÇOKMU GÜÇLÜ. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title