Haberler

Oyuncu Faruk Barman, Yasak Elma dizisine dahil oldu

Güncelleme:

Farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Yasak Elma dizisinin kadrosuna İncilay Şahin'den sonra Faruk Barman dahil oldu.

Medyapım imzalı bol entrikalı dizi Yasak Elma her pazartesi akşam FOX TV'de izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Farklı konusuyla herkesi kendine çeken Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler yaşanmaya devam ediyor.

YENİ OYUNCULAR DAHİL OLDU

TV100'de yer alan habere göre: Başrollerinde ünlü isimlerin rol aldığı dizide Tuvana Türkay'ın ayrılmasının ardından diziye yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisine 59 yaşındaki usta oyuncu İncilay Şahin, Döne karakteriyle dahil olduktan sonra Faruk Barman dizinin kadrosuna katıldı. Barman, Yasak Elma dizisinde 'Bülent' karakterine hayat verecek. Barman, son olarak bir dönem TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinde rol aldı.

Oyuncu Faruk Barman, Yasak Elma dizisine dahil oldu

FARUK BARMAN KİMDİR?

Faruk Barman, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Barman, Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Bölümü'nden mezundur. 2004 yılından sonra İngilizce Bilgisayar Mühendisliği eğitimi gören Barman, aynı üniversitede oyunculuk üzerine yüksek lisans eğitimi aldı. Çeşitli filmi tiyatro ve reklam filmlerinde rol alan oyuncu, son olarak 2018 yılında yayınlanan Kızım dizisinde oynadı.

Oyuncu Faruk Barman, Yasak Elma dizisine dahil oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuvana Türkay Med Yapım Haberler

500

Yorumlar (13)

nelson mandalina:

yakışıklı mı bu adam yüzüklerin efendisindeki orklara göre bile yakışıklı değil

23
0
yanıtYanıtla
jem bey:

Talat Bulut onada yürümesin :D:D

18
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok yakışıklı:)99

11
4
yanıtYanıtla
KARA:

Yakışık lı göz doktoruna bir gidin be bu yakışıklı isen ben mankenim yemin ederim. . .

14
0
yanıtYanıtla
adem baba:

aşırı yakışıklı dünyanın en yakışıklısı belkide maşallah tühhh tüü tü maşallah

8
0
yanıtYanıtla
Ad:

HAAAAAAA Şimdi Anladııııııım . Güzellik yarışmasındaki gibi Yüz güzelliği ve Uyumu , Karakter yapısı değil . Eğititimli yani okumuş tahsilli lisans bilen yabancıülkelere gitmiş insanları seçiyorsunuz . Olmadı Anam Olmadı . İşte biz neden böyle Dizi sektöründe, Güzellik yarışması sektöründe böyle Kırıteller ararsan sınıfta kalırsıııııııııın . Birde yurt dışında patlama yapmışız Sevsinler Sizin yalanınızı Böyle kendi aranızda Kadrolandıkça kendi içinizden seçtikçe bir bk olmaz

3
0
yanıtYanıtla
ne:

bizeneeeeeeee

1
2
yanıtYanıtla
Baybars:

Faruk şimdi bütün kadınlar ile aşk yaşayıp hepsinden çocuk yapsın, dizi şenlensin. Çocuklar 20 yıl sonra gerçek babaları ı arasınlar. .

2
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Gercekten inaniyonuz mu YAKISIKLI derken

2
0
yanıtYanıtla
çirkin şey:

ben bile bundan daha yakışıklıyım

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title