Haberler

Oyuncu Bensu Soral, Ev Haliyle Takipçilerini Büyüledi!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Bensu Soral, sosyal medya hesabından paylaştığı ev haliyle takipçilerinden tam not aldı.

Show TV ekranlarında yayınlanıp final yapan İçerde dizisinde canlandırdığı Melek karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bensu Soral, ev haliyle takipçilerini büyüledi.

"EKRANLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Instagram'da 3,3 milyon kişi tarafından takip edilen güzel oyuncu Bensu Soral, son fotoğrafıyla takipçilerini mest etti. Ev haliyle poz verdiği anın fotoğrafını paylaşan Soral, kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Soral'ın bir takipçisi fotoğrafa, "Sizi artık ekranlarda görmek istiyoruz." yorumunu yaptı.

Oyuncu Bensu Soral, Ev Haliyle Takipçilerini Büyüledi!

"DOĞAL HALİNİZ DAHA GÜZEL"

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan güzel oyuncu ev halini paylaştığı fotoğrafına, "Makyajsız, ojesiz, dağınık... Genelde böyleyim!" notunu ekledi. Güzel oyuncunun paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Soral'ın bir takipçisi paylaşıma, "Vay be gerçekten çok güzelsin." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Doğal haliniz makyajlı halinizden daha güzel." yorumunu yaptı.

Oyuncu Bensu Soral, Ev Haliyle Takipçilerini Büyüledi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

bensu soral Instagram Haberler

500

Yorumlar (37)

beren:

doğal derken ımmmm dolgu dudak yapılı kaş rimel başka gerek yok sanırım saymaya. bizim gibi iki çocuk ev temizlik yemek ütü alışveriş akşam çay faslı herkes uyuduktan sonra eve son rütüş:) afedersiniz ama . . . sular akıyor

64
7
yanıtYanıtla
..:

ya boş yapma kadın güzel işte

yanıt7
yanıt26
adalet:

çok lazımdı

23
5
yanıtYanıtla
xoxx:

şu kıza çirkindi vs gibi yakıştırmalar yapanı allah taş eder. bi zahmet gidin de kendi derdinize yanın. ben şahsen bizatihi daha güzelini görmedim. ayrıca kardeşi de ayrı güzel. seviyorum sizi kıslar öptüm.

11
11
yanıtYanıtla
frambuazlı kereviz:

bu kadın çok güzel. ablası bile yanında tırt bence

6
13
yanıtYanıtla
AYTEN:

BU KADAR GÜZEL OLUNMAZ Kİ

12
5
yanıtYanıtla
susamış:

taş gibisin bensu.

9
4
yanıtYanıtla
CO HART:

bibek bibek

5
7
yanıtYanıtla
Bensu durma dağıl:

Zaten evin sanki ağıl

10
1
yanıtYanıtla
can:

tam yenmelik

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title