Haberler

Netflix'in Ottoman Rising Dizisine Birkan Sokullu Dahil Oldu!

Güncelleme:

Netflix'in yeni Türk dizi projesi Ottoman Rising için geçtiğimiz haftalarda Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Damla Sönmez ismi kesinleşmişti. Bu hafta diziye oyuncu Birkan Sokullu katıldı.

Fatih Sultan Mehmet dönemini konu alan 6 bölümlük Ottoman Rising adlı belgesel drama projesinin hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Büyük beklentiye sokan Netflix dizisinin kadrosu geçtiğimiz haftalarda Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Damla Sönmez olarak yavaş yavaş belirlenmeye başlamıştı. Son olarak diziye katılan yeni isim Birkan Sokullu oldu.

DİZİNİN ANA DİLİ İNGİLİZCE OLACAK

Tuba Büyüküstün'le Fatih Sultan Mehmet'in annesi Mara Hatun'uoynaması için anlaşıldı. Ardından Fatih Sultan Mehmet'i kim canlandıracak sorusu sorulurken Cem Yiğit Üzümoğlu bu karakteri için imza attı. Cast çalışmaları tüm hızıyla sürerken Ottoman Rising'in çocuk oyuncusu Fuat Fatih Odabaşı oldu. Son olarak diziye katılan isim ise henüz hangi karakteri oynayacağı bilinmeyen oyuncu Birkan Sokullu oldu.

Ottoman Rising Dizisine Birkan Sokullu Dahil Oldu!

Temel olarak Netflix International için oluşturulacak dizinin ana dili İngilizce olacak. Çin de dahil olmak üzere pek çok ülkede gösterilecek olan Ottoman Rising dizisinden Netflix uluslararası başarı getireceğini düşünüyor. Çekimleri Mart ayının sonunda başlaması planlanan Ottoman Rising şimdiden heyecan yaratmış görünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Birkan Sokullu Damla Sönmez Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (11)

CONI:

Netflixte Osmanlinin ekmegini yigiyo, ne faydasini gorduysek Osmanlinin !!!

2
18
yanıtYanıtla
ALFANZO:

Nankör

yanıt5
yanıt1
ottoman:

adın üstünde o dönemde haçlı şimdilerde coni

yanıt2
yanıt1
Dürbünlü’nün Basın Müşaviri:

OSMANLI olsaydı,,,suriyede filistinde ırakta afganistanda yemende mısırda arakanda türkistanda balkanlarda ve tüm dünyadaki müslümanlar huzur içinde olurlar ve hiç kimsenin burnu bile kanamazdı.

2
0
yanıtYanıtla
türk dizi sektörünün çöküşü:

Türk oyuncular dizi sektörünü kendi elleriyle baltalıyor. Netfix Türk dizi sektörünü bitirecek.

1
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

ploşnik muharebesi: (1388)niş yakınlarında osmanlı’lar ile sırp-bosna ittifakı arasında gerçekleşmiş ve 20. 000 kişilik osmanlı kuvvetinin imhasıyla neticelenmiş savaştır.

0
0
yanıtYanıtla
Birkan sokullu:

Alaylı değil okullu

0
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

bileca muharebesi: (1388)ploşnik’in intikamını almak isteyen osmanlı’nın bosna krallığı’na saldırısı ile başlamış ve boşnakların zaferi ile sona ermiş savaştır.

0
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

rovine muharebesi: (1395)yıldırım bayezid ile ulahlar arasında gerçekleşen ve 10. 000 kişilik ulahlar’ın 40. 000 kişilik osmanlı ordusuna ağır kayıplar verdirerek kazandığı savaş.

0
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

ankara savaşı: (1402)büyük türk hakanı timur ile osmanlı hükümdarı yıldırım bayezid ve sırp kralı stefan lazarevic ittifakı arasında cereyan eden ve timur’un kesin zaferi ile neticelenen muharebe. albulena muharebesi: (1457)osmanlı ile arnavut iskender bey arasında cereyan eden ve iskender bey’in 80. 000 kişilik osmanlı gücüne karşı sadece 10. 000 kişilik kuvvetleri ile kesin olarak kazandığı zaferdir.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title