Haberler

Müge Anlı'da Ecrin'in Amcasının "Şeytan" İddiası Stüdyodakileri Şoke Etti

Güncelleme:

Müge Anlı'nın programında kayıp bebek Ecrin'le ilgili şok bir gelişme yaşandı. Ecrin'in amcası Özkan Kurnaz'ın, "Şeytan götürmüş olabilir!" sözleri, stüdyodaki herkesi şaşırttı.

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp bebek Ecrin'le ilgili düğüm hala çözülemedi. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz hakkında üvey amcası Özkan Kurnaz canlı yayında açıklamalarıyla herkesi şoke etti.

TUHAF BİR İDDİA ORTAYA ATILDI

22 gün önce Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin bebekle ilgili üvey amca Özkan Kurnaz'dan tuhaf bir iddia ortaya atıldı.

Müge Anlı'da İkinci Palu Vakası! Ecrin'i Şeytan Götürmüş Olabilir

"ECRİN'İ ŞEYTAN ALIP GÖTÜRDÜ!"

Bu sırada Özkan Kurnaz'dan Ecrin bebekle ilgili şok eden bir iddia geldi: Şeytan alıp götürmüş olabilir! Hatice Kurnaz ve oğlu Özkan Kurnaz, köyde daha önce şeytanların insan suretiyle göründüğünü Ecrin'in de aynı şekilde kaçırıldığını anlatmaları hem stüdyoda hem de izleyenler tarafından tepkiyle karşılandı. Aile içerisinde herkesin böyle halisinasyonlar gördüğü ortaya çıktı.

Müge Anlı'da İkinci Palu Vakası! Ecrin'i Şeytan Götürmüş Olabilir

"BOŞUNA MI UĞRAŞTIK"

Müge Anlı bu gelişmelerden sonra; "Madem şeytan aldı getirdi biz de jandarma da bu kadar aramasaydık, boşuna mı uğraştık" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Müge Anlı'da İkinci Palu Vakası! Ecrin'i Şeytan Götürmüş Olabilir

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (56)

ZEYNEP:

HERKES KAFAYI YEDİ SONUNDA HAYIRLI OLSUN

14
1
yanıtYanıtla
xxx:

umarım düzgün bi aileye evlatlık falan verilmiştirde bunlardan kurtulmuştur.

15
0
yanıtYanıtla
kızgın vatandaş:

ALLAH milletimize akıl fikir ihsan etsin.

15
0
yanıtYanıtla
ÜFÜRÜKÇÜ:

VALLAHİ MÜGEN ANLI YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARTIYOR HELAL OLSUN . . .

9
2
yanıtYanıtla
SÜNÜK:

Hiç bir halt yediği yok i

yanıt1
yanıt0
Arslan:

Yok. Bence üvey amca götürdü

10
1
yanıtYanıtla
MİRAY:

GÖTÜRDÜ DERKEN???? NASIL REZİLCE BİR SÖYLEM BU

yanıt1
yanıt0
Nane:

Miray çok safsın taciz etti öldürdü anlamında söylüyor durum onu gösteriyor

yanıt0
yanıt1
ARSLAN:

Sevgili Miray şeytan aldı gütürdü diye yalan uydurduğu için amca, bende hayır amca aldı gütürdü demek istiyorum.

yanıt0
yanıt0
NİHAT HOCA:

Musallat MÜGE''ye de bir gün uğrarsa çok Hoca arar nefesi kuvvetli. . )) Öyle yüksekten atmak bol keseden kolay Müge Hanım. Allah uğratmasın Şeytanın şerrinden korusun.

1
9
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title