Haberler

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez, 3 milyon TL'ye ev aldı

Güncelleme:

Mucize Doktor'da Ali Vefa karakterine başarıyla hayat veren Taner Ölmez'in, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 3 milyon TL'ye ev aldığı öğrenildi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ali Vefa karakteriyle büyük beğeni toplayan Taner Ölmez, aldığı evin fiyatıyla gündem oldu.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYOR

Reyting rekorları kıran Mucize Doktor'da Savant sendromlu doktor Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez, bir süredir aşk yaşadığı Ece Çeşmioğlu ile nikah masasına oturmayı planlıyor.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez, 3 milyon TL'ye ev aldı

3 MİLYON TL'YE EV ALDI

Sevilen diziden haftalık 30 bin TL kazandığı öğrenilen Ölmez, yatırımını ev alarak değerlendirdi. Düğün öncesi, evlendikten sonra eşi ile oturmak üzere ev satın almaya karar veren Taner Ölmez, tercihini Kadıköy'den yana yaptı. Akşam'ın haberine göre ünlü isim Kadıköy'ün Bağdat Caddesi'nde yer alan süper lüks bir daire için 3 milyon TL'yi gözden çıkardı.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez, 3 milyon TL'ye ev aldı

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 2015 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Ece Çeşmioğlu, Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Oyunculuk hayatına 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisinde oynayarak başladı.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez, 3 milyon TL'ye ev aldı

2005 yılında "Gümüş" adlı dizide Hilal karakterini oynadı. Dizinin başrollerinde Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ, Ekrem Bora, Güngör Bayrak, Laçin Ceylan, Tarık Ünlüoğlu oynadı.

2006 yılında "İki Aile" dizisinde Ceren Karaman karakterini oynadı. Dizede Emre Kınay, İclal Aydın, Öner Erkan, Tekin Akmansoy, Bahar Yanılmaz, Halit Akçatepe gibi oyuncular oynadı.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez, 3 milyon TL'ye ev aldı

Temmuz 2015 yılında Kanal D ekranlarında başlayan "Yaz'ın Öyküsü" adlı dizide Ece Çeşmioğlu, Yaz karakterini canlandırırken; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz, Deniz Gürzumar, Ayşegül İşsever, Zühtü Erkan, İncilay Şahin ve Zehra Daştan da rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (50)

ORHAN:

İZLEYİN AHMAKLAR İZLEYİN HAYATINIZA 1 KURUŞ YARARI OLMAYAN DİZİLERİ

21
14
yanıtYanıtla
ucuz kafalarsınız:

senin şurayı kirletmenden daha hayırlı

yanıt2
yanıt3
stö:

sorarım otizme dair bilgin, hakimiyetin, farkındalığın ne durumda??!!

yanıt4
yanıt0
vatandas:

Orhan kardesim sen belli cok akillisin sen a haberi seyret fazla akilli olanlar o programlari seyrediyor durmak yola devammmm

yanıt3
yanıt0
aynn:

Bak sende insan takliti yapabiliyormussun. . . bir sirk e girde senide izleyelimm. . .

yanıt6
yanıt2
ayle:

bizim gibi salaklar kirada oturur bunu izlerler ama 3 milyona sadece ev alır. . . ne kadarı milyonu varsa artık. . . .

18
1
yanıtYanıtla
Anonim:

Sen kendini geliştirecek ne yaptın acaba adam rolünü gayet iyi yapıyor

yanıt6
yanıt9
my:

sen salak olabilirsin ama biz değiliz

yanıt5
yanıt9
Prc:

Kendi adına konuş adam kazanıyor alır sende kazan al

yanıt3
yanıt4
ali:

bu kim yahu tanıyamadık ev aldıysa bize ne çokta dertti kırk yıl görmesek aklımıza gelmez

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title