Haberler

Milyarder Elon Musk baba mı oluyor! Kız arkadaşından çırılçıplak poz

Güncelleme:

Milyarder iş adamı Elon Musk'ın sevgilisinden şoke eden bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından çırılçıplak pozunu paylaşan Musk'ın sevgilisinin fotoğrafı Instagram'dan anında silindi.

31 yaşındaki Kanadalı müzisyen Grimes'in Instagram hesabında paylaştığı ve belirginleşen karnını gösteren fotoğraf, takipçileri tarafından hamilelik haberi olarak yorumlandı. Ayrıca Grimes, çıplak fotoğrafına bir takipçisinin yaptığı yoruma yanıt verirken, "Hamile olmak olmak çok vahşi ve savaş benzeri bir durumdur" ifadesini kullandı.

SÜRPRİZ BİRLİKTELİKLERİNİ KIRMIZI HALIDA DUYURDU

Teknoloji dünyasının dahisi olarak kabul edilen Elon Musk ile Grimes, sürpriz aşkını MET Gala 2018'de ilk kez duyurmuştu. Musk, gerçek adı Claire Boucher olan 'pop müziğin avangart prensesi' Grimes ile şaşırtan birlikteliğinin ilk ipuçlarını Mart 2018'de Twitter'da vermişti.

Milyarder Elon Musk baba mı oluyor! Kız arkadaşından çırılçıplak poz

ÇIRILÇIPLAK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

İddia doğruysa bu, hem Elon Musk'ın hem de Grimes'in ilk çocuğu olacak. Ünlü şarkıcının çırılçıplak olarak paylaştıüı fotoğrafta, Grimes'in karnına bir bebek silüetinin yansıması dikkat çekti. Magazin sitesi Just Jared, çifte yakın kaynaklara hamilelik haberini doğrulattı. Ancak hamilelik haberinin gerçek olmayabileceğini düşünenler de var.

Milyarder Elon Musk baba mı oluyor! Kız arkadaşından çırılçıplak poz

YENİ ŞARKISI İÇİN PROMOSYON OLACAĞI DÜŞÜNÜLDÜ

Business Insider, Grimes'in yanıltıcı paylaşımlarıyla tanındığını, son paylaşımının da gelecek ay çıkaracağı yeni şarkısı için promosyon çalışması olabileceğini yazdı.

Milyarder Elon Musk baba mı oluyor! Kız arkadaşından çırılçıplak poz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Elon Musk Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

123:

Ikisi ne farklı tipler. Biri maddi zengin, diğeri manevi zengin

4
7
yanıtYanıtla
Hee:

Aralarında bie elektriklenme olunca bebek yaptılar.

3
1
yanıtYanıtla
Yavuz50:

epeyce hayli şımarık çocuk allah ıslah etsin. yada yangınını söndürsün. Aminn

3
1
yanıtYanıtla
0131:

bu bayan üc gün daha gec dogsa kafasinin yarisi kulak dogarmis. . . .

3
1
yanıtYanıtla
hjhy:

g, y, n, kken daha güzeller . sakın soyunmayın

1
1
yanıtYanıtla
Merve:

Ne kadar yakisikliydi bu ne hale gelmis. Ne oldu sana elon

1
0
yanıtYanıtla
adsız cengo:

o kadar servetle bu çirkini mi bulmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title