Haberler

Mesut Akusta'nın Eşi Şafak Özbir, İki Kişinin Saldırısına Uğradı!

Karagül dizisinde canlandırdığı Kendal karakteri ile tanınan oyuncu Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir, otoparkta iki kişinin saldırısına uğradı.

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Börü'de İrfan karakteriyle ekranlarda boy gösteren Mesut Akusta eşine saldırdığını iddia ettiği kişinin fotoğrafını paylaştı.

"DARP RAPORU ALDIK BULACAĞIZ YAKINDIR"

Akusta şu ifadeleri kullandı: "Bu delikanlı sokakta eşime saldırıp vurmuş. Ağıza alınmayacak küfürler etmiş, tanıyan varsa bize ulaşsın ya da kendi görürse aynı cesareti gösterip beni bulsun... İnsanın karısına tek başınayken saldırmak neymiş bir konuşalım. Tüm dostlara teşekkür ederim. Şafak iyi, şikayetçi olduk zaten darp raporu aldık bulacağız yakındır."

Mesut Akusta'nın Eşi Şafak Özbir, İki Kişinin Saldırısına Uğradı!

"KÜFÜRLER SAYDIRAN BİR ERKEK MÜSVEDDESİ"

Akusta'nın eşi Şafak Özbir ise yaptığı açıklamada "Sokak magandalarla dolu; 45 dakika beklediğim otopark sırasına hiçbir pardon'u olmadan girmeye çalışıp hayırdır deyince de saldırıp ağıza alınmayacak küfürler saydıran bir erkek müsveddesiyle ve yine aynı şekilde saldırgan bir kadınla muhattap olmak zorunda kaldım maalesef" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Mesut Akusta'nın Eşi Şafak Özbir, İki Kişinin Saldırısına Uğradı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Börü Haberler

500

Yorumlar (19)

kawa reis:

çapulcuyu yere serdiler

3
7
yanıtYanıtla
kawa reis:

hoşuma gitmese yedigi dayagı gerimi getircek ne degişecek ölen askerlerimiz geri gelip kılıçtaroglu kurtulacakmı saldırıdan keşke olmasaydı onunda başına bişey gelmeseydi baharı güle oynaya kutlasaydı benim elimden ne gelirki

yanıt1
yanıt2
adsız:

sosyal medya da yayınlamış gibi fotoğrafını buldunuz da kendisini mi bulamadınız.

7
0
yanıtYanıtla
Şenol OCAK:

Ya bırakın bu ilşeri ne diyor adam ve yanındaki kadın saldırdı olay öyle değil sen küfür edip insanlara üstten baktın kadınla kavga ettin dayak yedin cazgırsın çünkü kendini bişey sanıyorsun adamda müdehalede bulundu sanmıyorum seni adam dövsün be kadın adamın fotosunu buluyonuzda poz vermiş halini adamımı bulamadınız yalandan bide arıyoruz şekli yapıyor ne kadar kolay oldu insanlara dava açmak kötülemek yargılamak nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya.

6
1
yanıtYanıtla
erzurumlu:

saldırıyı yapan çomarda rizeli tipi var ya da konyalı olabilir

7
0
yanıtYanıtla
güler kazmacı:

erzurumlu olması daha muhtemel, oruç tutmuyor diye insanların dövüldüğü, tarikatların cirit attığı yobazkent

yanıt1
yanıt1
özal holsüt:

sende de yahudi ermenisi tipi var, dadaşların yüz garası

yanıt0
yanıt0
bayram:

sakın adanalı demeyin ha

yanıt0
yanıt0
kawa reis:

havalarda sogudu

5
2
yanıtYanıtla
ali:

sokaklar hayvan dolu malesef. . . . bence bu yanına kar kalmaz benim bildiğim bu aile bunu bulur ve pişman eder.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title