Haberler

MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Öğretmen dizisine tepki gösterdi: Fiyasko

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı'nda Personel Genel Müdürü olarak çalışan Hamza Aydoğdu, dün akşam ilk bölümü yayınlanan Öğretmen dizisine "Öğretmen psikopat değildir. İçerik sadece kocaman bir fiyasko" diyerek tepi gösterdi.

FOX TV'nin merakla beklenen gençlik dizisi Öğretmen, ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Liselerdeki öğrencilerin davranışlarına ayna tutan bir yapım olan Öğretmen dizisi ilk bölümüyle herkes tarafından beğenilirken MEB çalışanından tepki geldi.

"İÇERİĞİ TAM BİR FİYASKO"

MedYapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını beraber üstlendiği Öğretmen dizisinin ilk bölümü yayınlandı. İlk bölüm izleyiciler tarafından yoğun ilgi görürken diziye Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'dan tepki geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Aydoğdu, "Öğretmen ne olursa olsun, sevgi çınarıdır. Kızarken bile o duyguyu sevgiyle besler. Şefkat ve edeple terbiye edendir, psikopat değildir. Adı: Öğretmen İçeriği sadece ve sadece kocaman bir fiyasko" dedi.

MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Öğretmen dizisine tepki gösterdi: Fiyasko

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

İlk bölümündeki giriş sahnesi ve sonrası yaşanan gelişmelerle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi, sosyal medya kullanıcılarının takdirini topladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı diziyi çok beğendiklerini söyleyerek binlerce paylaşım yaptı.İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin kadrosunda olduğu dizi, ilk bölümüyle Twitter'da gündem oldu.

MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Öğretmen dizisine tepki gösterdi: Fiyasko

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hamza Aydoğdu Haberler

500

Yorumlar (102)

KARA:

KAFANIZA GÖRE ASKER POLİS ÖĞRETMEN DOKTOR MESLEKLERİNİ KUTSALLAŞTIRMAYIN. İŞİNİZİ GÜZEL YAPIYORSANIZ HER İŞ KUTSALDIR. AMA MESLEĞİ KÖTÜYE KULLANMA VARSA NE MESLEK SAHİBİ OLURSANIZ OLUN KOCA Bİ HİÇ OLURR.

50
4
yanıtYanıtla
1234:

kardeşim haklısın ama bunlar cidden kutsal meslekler içeriklerine göre tabiki her meslek her iş değerli ama

yanıt3
yanıt1
KARA:

BU MESLEKLERE KUTSAL DEĞİL DEMEDİM BEN. İŞİNİ LAYIKIYLE YAPARSAN HER MESLEK KUTSALDIR BENCE İŞİNİ MESLEĞİNİ KÖTÜYE KULLANDIĞIN ZAMAN SIKINTI.

yanıt13
yanıt0
AAA:

PARA KARŞILIĞI YAPILAN TÜM MESLEKLER KUTSAL DEĞİLDİR. İMAMLIK DA DAHİL.

yanıt11
yanıt15
MUHAMMET CAN:

10 NUMARA DİZİ. ORADA VERİLMEK İSTENEN DERSİ ANLAMAMIŞ MÜDÜRBEY. OLAY ÖGRETMEN DEGİL ORDA. OLAY BAŞKA . SEN DAHA ANLAMADINMI BÜDÜRCÜM :)))

31
10
yanıtYanıtla
Aaa:

Haklısın anlamamış

yanıt0
yanıt1
zaliha:

personel müdürü kendi işine baksın. asıl milli eğitim kendisi tamamen bir fiyasko

14
10
yanıtYanıtla
gecco:

meb personeli kendi işine baksın. eğitimin hali ortada

18
2
yanıtYanıtla
Heyeueu:

Bizim zamanımızda öğretmenler adama benzerdi böyle eşkiya gibi gezmezdi.

14
3
yanıtYanıtla
Hürriyet Uygar:

Eşkiya böyle giyinmez..Giyim serbestliği var...

yanıt0
yanıt0
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title