Haberler

Maummer Ketenci ve Kalçasını Açan Hatice, Canlı Yayında Birbirine Girdi

Güncelleme:

Muammer Ketenci ile defilesinde kalçasını açan Hatice, canlı yayında birbirine girdi. Ketenci, Hatice'nin "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum" demesinin üzerine "Kapa çeneni otur oturduğun yerde" diyerek sitem etti.

Şarkıcı Hatice, önceki hafta Muammer Ketenci'nin defilesinde elbisenin kuyruğunu kaldırarak kalçasını gösterdi. Modacı Muammer Ketenci, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Hatice'nin defilesinde kalçasını göstermesine sitem eden Ketenci, "Hatice'yi provalarda kalçasını açarsan seni öldürürüm" diye uyardığını söyledi. Ketenci, Hatice'nin program yapımcısına mesaj göndererek "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum" sözlerinin üzerine deliye döndü.

"SAKIN BİR ŞEY YAPMA SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Hatice tarafından kullanıldığını söyleyen Muammer Ketenci, canlı yayında şu sözlerle ateş püskürdü: "Kendi dalımda zirvedeyim. Benimle uğraşan büyüklerimde var. Ben 9 tane ünlü çıkardım defilede. Hatice'yi defileye 1 hafta kala aradım. Çünkü Hatice'nin vücudu var. Şimdiki manken kızlarımıza bu elbiseleri giydirsek berbat olur. Defileye 2 gün kala teklifi kabul etti. Defileden bir gün önce provaya geldim. Hatice'nin acayip fit bir vücudu var. Modacı olmanın yanı sıra bir erkek gözüyle mükemmel vücudu var. Provada 'şuramı açsam' falan dedi 'bende sakın öyle bir şey yapma sen öldürürüm' dedim. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Beni topa koyarlar sakın yapma dedim.

Maummer Ketenci ve Kalçasını Açan Hatice, Canlı Yayında Birbirine Girdi

"HATİCE'NİN YAPTIĞI ÜÇKAĞITÇILIK"

Hatice beni kullandı. Önce kimseye röportaj verme falan dedi. Sabah kendisi röportaj verdi akşam benim programa çıkmamı engelledi. Allah çocuklarımın bana hayrını göstermesin ki kalçasını açacağını bilmiyordum. Yaptığı resmen üçkağıtçılık. Şu an ona yazıklar olsun diyorum. Hemen yayına bağlasın ben öcümü alayım.

Maummer Ketenci ve Kalçasını Açan Hatice, Canlı Yayında Birbirine Girdi

"DEFİLEDEKİ KADIN VE ADAMLAR HATİCE'NİN KALÇASINI GÖRSEYDİ YÜZÜME TÜKÜRÜRLERDİ"

Oradaki adam ve kadınlar Hatice'nin kalçasını görseydi ben selamlamaya çıktığımda yüzüme tükürürlerdi. Elbise şu an duruyor. İranlı bir kadın 20 bin TL istedi. Sezon sonu düşünürüm dedim. Bundan sonra Hatice'ye asla güvenemem. Arkadaş kalırız dostum olursun ama defileme çıkamazsın. Sahneye çıktığında ya da ödül almaya gittiğinde de asla elbise vermem."

Maummer Ketenci ve Kalçasını Açan Hatice, Canlı Yayında Birbirine Girdi

"KAPA ÇENENİ"

Hatice'nin mahalle polemiğine girmek istemiyorum sözlerine sinirlenen Muammer Ketenci, sözlerine şöyle devam etti: "Ya sen ne diyorsun ya? Ben sana izin verdim mi Sen bana sana çıkıp bunlara prim verme diyen ben değilim. Sen benim günahımı alıyorsun. Seninle iyi bir arkadaşlığım vardı sen bana bu cümleyi mi kuruyorsun yazıklar olsun ya. Bir daha benim adımı bile alma seni Instagram'dan siliyorum. Terbiyesiz. Benim seninle yapacak bir reklamım yok kendine gel. Kapa o çeneni otur oturduğun yerde benim canımı sıkma."

Maummer Ketenci ve Kalçasını Açan Hatice, Canlı Yayında Birbirine Girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (40)

Ooooooooo:

Bu kadinin gosterdigi sey ile yuzu ayniiiiiiiii hahahaaaaaaaaa yuzsuz saziye. . . . . . . . . . . .

30
4
yanıtYanıtla
!!:

hatice çok ucuzsun

22
1
yanıtYanıtla
Isimsiz:

Turkiyenin butin derdi seymanin bosanmasi hatce nin pis poposu baska derdimiz yok bunlari bide marifetmis gibi gosteren kendini magazinci sanan ve toplar modaci olup bu rezillilliklerle gundemi meskul ediyorlar ne aci demi demi

19
0
yanıtYanıtla
urfalı:

siz bu rezil sanatçı müsvetelerinin tartıştıklarına inanıyormusunuz...bunlar ailce iblisler.her şeyi paraya çevirirler zavalli halkta inanır..

8
9
yanıtYanıtla
Soğan Kuyrugunda Bayılan Dürbünlü:

bunlar ölünce bunlara aslaa dua edilmez cehenneme duasız ugurlanır.

7
10
yanıtYanıtla
Şimdi:

Kapa çeneni otur oturduğun yerde

yanıt10
yanıt1
Jean Leon:

heryerden hatice çıkıyor

16
0
yanıtYanıtla
BÜTÜN MAHALLE TOPLANDIK:

mahalleli senin yaptığını yapmıyor hatice merak etme, mahalle ağzı nedir yani? saygısız

16
0
yanıtYanıtla
canan:

danışıklı dövüş

15
0
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

bu akp kadar çirkef pislik siyaset yapan yok baktılar ankara gidecek hemen iftiralara insanları tehdit etmeye başladılar allah tez zamanda layıkınızı verir inşallah

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title