Haberler

Levent Yüksel Kendisinden 31 Yaş Küçük Sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'ndan Ayrıldı

Ünlü şarkıcı Levent Yüksel'in kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu ile aşk yaşaması çok eleştirilmişti. İkili ilişkilerini noktaladı.

53 yaşındaki şarkıcı Levent Yüksel kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu ile aşk yaşıyordu. İkilinin ayrıldığı iddia edildi.

ANNESİ ONAYLIYORDU

Lidya Özdemiroğlu ve sevgilisi Levent Yüksel aşklarını gözlerden uzakta Zekeriyaköy'de yaşıyordu. 1,5 yıldır birlikte olan çift geçen hafta yollarını ayırdı. Lidya'nın annesi Hepgül Hepbir ikilinin aşkına ''Kızımın yaşadığı ilişkinin arkasındayım'' diyerek destek olmuştu

LİDYA ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

22 yaşındaki Lidya, müzisyen Attila Özdemiroğlu ve Hepgül Özdemiroğlu'nun kızı. Lidya Özdemiroğlu, Bilgi Üniversitesi'nde okuyor. Sanatla ilgilenen Lidya Özdemiroğlu müzik dünyasında da çok sayıda arkadaşa sahip.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Attila Özdemiroğlu Levent Yüksel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (28)

umut fakirin light brown bread i:

benim kari nerde daha dogmadi heralde 30 yasindayim

17
3
yanıtYanıtla
Bak hele:

Gardaş, senin karın daha doğmadı bir milenyum daha doğacağını sanmıyorum :D

yanıt1
yanıt0
kartal:

bu kizda yamamyamlarabenziyor vallahi kiz demeye sahit lazim

6
4
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

levent yuksel mi ilyas salman mi cikaramadim?

8
0
yanıtYanıtla
NAZAR:

MİDEM BULANIYOR BÖLE HABER GÖRÜNCE

6
0
yanıtYanıtla
Depresyonlu adam:

Gart horozdaki sansa bak hele

6
0
yanıtYanıtla
ELF:

25 yaşındayım ben bile 18 lik kız arkadaş yapmakan geri duruyorum bazen düşünüyorum çok küçük olur diye. bu hepten çıldırmış

5
0
yanıtYanıtla
misafir:

bu alçaklar toplumun temeline dinamit katıyorlar nasılsa şan şöhret ve para var diger degerlede olmsada olur mantığı

5
0
yanıtYanıtla
KRAL:

pitbula benziyor ağzı böyle habere yazık ya

4
1
yanıtYanıtla
padişahh:

yoğğ dobermann emuğee :D :D :D ama güzeldi bu benzetme

yanıt3
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title