Haberler

Lerzan Mutlu, dün İstanbul'da meydana gelen depreme canlı yayında yakalandı

Güncelleme:

Uçankuş TV'de program sunan Lerzan Mutlu, dün akşamüstü İstanbul'da meydana gelen depreme canlı yayında yakalandı. Kısa süreli şok yaşayan Mutlu, canlı yayında olmasına aldırış etmeden annesini aradı.

Dün Marmara Denizi'nde Tekirdağ açıklarında saat 16.38'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Depreme canlı yayın yaptığı esnada yakalanan Lerzan Mutlu ise zor anlar yaşadı.

CANLI YAYINDA ANNESİNİ ARADI

UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan Lerzan'la Çok Mutlu programında Lerzan Mutlu ve şarkıcı Hande Ünsal depreme canlı yayında yakalandı. Mutlu ve Ünsal deprem esnasında panikleyince annelerini aramak istedi. Ekip arkadaşlarından depremin şiddetini öğrenmelerini isteyen Mutlu, telefonuyla annesini ayarak iyi olup olmadığını öğrendi.

Lerzan Mutlu, dün İstanbul'da meydana gelen depreme canlı yayında yakalandı

Lerzan Mutlu, dün İstanbul'da meydana gelen depreme canlı yayında yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lerzan Mutlu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500

Yorumlar (29)

Best Regards:

Pazar gününden cuma gününe geçebileceğimiz bir tünel kazıyorum köşeyi dönmem an meselesi.:;))

3
1
yanıtYanıtla
Best Regards:

Arkadaşım kendine başka bir isim bul. Bu isimle ben yazıyorum.

yanıt0
yanıt0
REGARDS MASTERCARD:

Kapa lan çeneni malak

yanıt0
yanıt0
Visa kart:

Ne oluyor lan burada,dağılın çabuk coplarım sizi

yanıt1
yanıt1
Möb:

Lerzan dut yemiş bülbüle dönmüş.

4
0
yanıtYanıtla
Seren canj:

Lerzan kafayı yemiş iyice zır deli ya

yanıt0
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Hayırlı Cumalar. ALLAH ın rahmeti ,bereketi iyi insanların üzerine olsun. İyilikler iyileri bulsun. :)

2
2
yanıtYanıtla
Mine:

Bu kadın programmı yapıyormuş inanın bilmiyordum Bilseydim Yinede seyretmezdim

3
0
yanıtYanıtla
Best regards:

Teşekkür ederim aşkım.

1
1
yanıtYanıtla
Best Regards:

Şimdide benimi taklit etmeye başladınız? çok komik

yanıt0
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title