Haberler

Leopar desenli bornozuyla paylaşım yapan Yılmaz Morgül, göğüsleriyle olay oldu

Güncelleme:

Türk sanat müziğinin tanınmış isimlerinden olan Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta göğüsleriyle dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündem sarsan Yılmaz Morgül, tarzını gün geçtikçe değiştiriyor. Sıkı şekilde spor yapmaya başlayan Morgül uzun süre kaslarıyla çok konuşulmuştu.

GÖĞÜSLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Baştan aşağı imajında değişikliğe giden Morgül, Instagram hesabından ilginç bir slayt paylaştı. Leopar desenli bornozuyla fotoğraflarını paylaştı. Şarkıcının paylaşımında göğüsleri dikkat çekti.

Leopar desenli bornozuyla paylaşım yapan Yılmaz Morgül, göğüsleriyle olay oldu

"MİLLETE YORUM BAHANE"

Morgül, kendisine gelecek eleştirileri de paylaşımının altında düştüğü "Hayatta bir insanın başına her şey gelebilir.Hastalıklar dertler sorunlar olumsuzluklar hepsi bizim için birer imtihansa sınavları başarmak ta bizim elimizde.Yaşadıklarımla o kadar çok sıkıntılardan geçtim ki yılmadım mücadele ettim.Bütün kötü hastalıklardan da kötü insanlardan da kalbimi tertemiz tutarak kendimi tedavi ederek huzuru buldum.Kimseyi yargılamadan kınamadan hoşgörüyle haddimi bilerek her defasında küllerimden yeniden doğdum. Ronaldo leopar bornoz giyince şahane ben giyince millete yorum bahane" notla cevap verdi.

Leopar desenli bornozuyla paylaşım yapan Yılmaz Morgül, göğüsleriyle olay oldu

Leopar desenli bornozuyla paylaşım yapan Yılmaz Morgül, göğüsleriyle olay oldu

Leopar desenli bornozuyla paylaşım yapan Yılmaz Morgül, göğüsleriyle olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Morgül Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (119)

KIZGIN:

Eskiden milletin gözünde bir saygınlığı vardı bende efendiliğini çok beğenirdim ama maalesef para için kendini ne hallere sokmuş yazık o ağırlığı kaybetmiş sonları hüsran . . .

41
0
yanıtYanıtla
:

Göğüsler-dudaklardaki ruj-terbiyesiz. Ahlaksızlığın ve sapıklığın son hali. Cehennemmm böyleleri için iyiki var.

yanıt29
yanıt3
GESTAPO:

BUNLAR TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR HALK DEGER PRIM VERMEMELI BUNLARA

30
2
yanıtYanıtla
BUNLARDAN:

MIDESI BULANIYOR INSANIN

yanıt7
yanıt0
MOSSAD:

Örnek alacak kişi , karakteri beş para etmez''in biriyse , bırak örnek alsın

yanıt3
yanıt0
GESTAPO:

MOSSAD COK TÜREDI BU TIPLERDEN SON ZAMANLARDA

yanıt3
yanıt0
coni:

bu millet nereye gidiyo ya !

29
0
yanıtYanıtla
kuheyl:

çağdaş laik demokratik cumhuriyetimizin aydın insanlarına lütfen böyle hitab etmeyin

yanıt8
yanıt15
kuheyl e:

ne alaka ya taş kafa

yanıt1
yanıt1
TÜRKİYE:

İNŞALLAH ÇOCUKLARIMIZ BÜYÜMEDEN SİZ YOK OLURSUNUZ BU NESİL SİZİ GÖRMEK İSTEMİYOR

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title