Haberler

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, beşinci sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sezona hızlı giriş yapmaya hazırlanan dizinin kadrosuna oyuncu Kutay Sungar ile Ufuk Tevge dahil oldu.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna yeni isimler katıldı.

ÜNLÜ İSİMLER KADROYA DAHİL OLDU

17 Eylül'de 5. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna; Selda Alkor, Naz Elmas ve Burak Sergen dahil olmuşlardı. Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı dizinin kadrosuna son olarak Kutay Sungar ve Ufuk Tevge dahil oldu. Diziye yeni katılan oyuncular, Burak Serfen'in oğullarını canlandıracaklar.

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu

KUTAY SUNGAR KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlayarak, Ankara Devlet Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimine başladı. 2005 yılında buradan mezun olduktan sonra, aynı yıl Devlet Tiyatroları bünyesine katılarak, Erzurum Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 2007 - 2008 tiyatro sezonunda Erzurum Devlet Tiyatrosu'nda müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 2008 - 2009 tiyatro sezonundan bu yana, Ankara Devlet Tiyatrosu'nun Genç Osman oyununda Sultan Osman karakteriyle 150 temsili aşkındır Ankaralı tiyatro severleri selamlamaktadır.

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil olduKutay Sungar

UFUK TEVGE KİMDİR?

Ufuk Tevge, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sadri Alışık Kültür Merkezinde 2011 - 2012 yılları arasında oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı. 2012 yılında eğitimine başladığı İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünden 2016 yılında birincilikle mezun oldu.

Ufuk Tevge daha önce hiçbir dizi yada filmde oynamadı. İlk dizisi Atv kanalında ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi olacak. Yakışıklı oyuncu tiyatro oyunculuğu kariyerinde; Anadolu Expresi adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak yer aldı. 2016 yılında Hades'in Arka Bahçesi, 2018 yılında Damdaki Kemancı, 2019 yılında ise Bir Banka Soygunu Komedisi adlı tiyatro oyunlarında sahne aldı.

Kutay Sungar ve Ufuk Tevge, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil olduUfuk Tevge

1993 yılında doğan Ufuk Tevge, 26 yaşında, 1.80 m boyunda ve 72 kilo ağırlığındadır. Yetenekli oyuncu, İngilizce ve Yunanca dillerine hakimdir. Karadeniz, Ege ve İç Anadolu şivelerini konuşabilmektedir. Ata binme, futbol oynama, kılıç sanatı, yüzme, boks, tango, yoga, gitar, saz gibi hobileri bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu?
500

Yorumlar (13)

IYI:

yakışıklı ???!!1

13
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Böyle diziler için yeni yüzler aranıyor diye paylaşımlar yapılıyor form dolduruyorsunuz sonra sizi arayıp kabul edildiniz ajansımıza gelebilirsiniz diyorlar. sakın gitmeyin hepsi para kazanma tuzakları 150-200 TL alıyorlar. Gerçek ajansı hangisi ise orayla görüşün. .

11
1
yanıtYanıtla
AMATÖR:

Filo uyardığın için çok teşekkür ederim. bu tür konularda paylaşımlar yapalım lütfen.

yanıt0
yanıt0
Küçük Ali:

ÜNLÜ İSİMLER KADROYA DAHİL OLDUMilletin aklıyla dalga geçiyorsunuz resmen. Bunlarmı ünlü. . . Komik. . .

8
4
yanıtYanıtla
SERDENGEÇTİ:

Neresi yakışıklı bunların

7
4
yanıtYanıtla
murat:

bunlar mı yakısıklı oyuncu ahahaha

6
4
yanıtYanıtla
halil atmaca:

ulan neresi yakışıklı bunların abi şu dizi beni keşfetmedi ya ona yanarım abi :)

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

alın size iki tane katil daha

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DİZİNİN İÇİNE ETINIZ NEE , Şİ VAR BU YETENEKSİZIN EŞKİYADA BIR DİZMİZ VARDI ONUDA MAHVETINIZ

3
2
yanıtYanıtla
ARZU CISSS:

devlet sırrı gibi idi oyucuları acıklamak sonun da ya

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title