Haberler

Kurtlar Vadisi dizisi sosyal medyaya damga vurdu! HD olarak yeniden yayınlanınca trend oldu

Güncelleme:

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinin başında gelen Kurtlar Vadisi, youtube kanalında HD olarak yeniden yayınlandı. 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanan ilk bölüm, 19 yıl sonra yeniden yayınlanmasına rağmen sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinin başında gelen Kurtlar Vadisi, izleyicileri tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümü, dizinin youtube kanalında tamamı HD olarak yeniden yayınlandı. 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanan ilk bölüm, 19 yıl sonra yeniden yayınlanmasına rağmen sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı.Trend listesinde yer alan Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümü, 2 gün içinde 250 bin izlenmeyi geçti. Hayranlarının yoğun ilgiyle karşıladığı birinci bölüm, 4.000'e yakın yorum aldı.

Kurtlar Vadisi dizisi sosyal medyaya damga vurdu! HD olarak yeniden yayınlanınca trend oldu

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Dizinin bölümlerinin HD olarak yayınlanmasından sonra sosyal medya kullanıcıları, bu gelişmeyi yoğun ilgiyle karşıladı. Kurtlar Vadisi izlemeye yeniden başladıklarını söyleyen hayranlar, HD olarak yayınlanan bölümleri "efsaneler ölmez, şekil değiştirir" yorumlarıyla karşıladı.

YENİDEN BAŞLAYACAK İDDİASI

Sosyal medyada bir süredir Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağı iddiaları gündeme geliyor. Ancak dizinin ekibi tarafından asla doğrulanmayan bu iddia henüz gerçeklik yansıtmıyor.

Kurtlar Vadisi dizisi sosyal medyaya damga vurdu! HD olarak yeniden yayınlanınca trend oldu

Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde katıldığı İbo Show programında yeni bir dizi yazmaya başladığını ve bir dijital platformda sevenleriyle buluşacağını söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kurtlar Vadisi Polat Alemdar Necati Şaşmaz Haberler

500

Yorumlar (5)

Mete HAN:

Hükümet Kurtlar vadisiyle geldi şimdi uzatmaları oynuyor.

16
21
yanıtYanıtla
ismail bey :

Kurtlar vadisi ve bunun benzeri yapımlar maalesef kültür seviyesi düşük olan insanları şiddete özendirmekte ve kötü sonuçlara sebep olmaktadır. Beline silah, bıçak takıp gezen veya mahkum traşı olup, hazırlık görenler çoğaldı. reyting için gençleri kurban etmeyin..

11
3
yanıtYanıtla
uCube :

Artık Kurtlar vadisi gelmez, boşuna beklemesinler. Ama yeni bir dizi piyasaya sürebilir Necati efendi. ;))

12
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

10 yil boyunca adamlari vura vura ülke nüfusunu yari yariya indirdiler be... Her ne deli Hikmet ise kendileri ölmüyor, vurulup iyilesiyorlar, hem de 1 gün icinde.

3
0
yanıtYanıtla
Veli SANLI :

Neresi HD bunun 4:3 görüntü oranını 16:9 yapmışlar. Bu mu hd adamlar şişman görünüyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title