Haberler

Kızının arkadaşının ölüm haberini duyuran Berna Laçin'den duygusal paylaşım

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından "Tarifsiz duygular içinde bir yangının tam ortasındayım" diyerek kızının 17 yaşındaki arkadaşının kanserde öldüğünü duyurdu.

Özel Notre-Dame de Sion Lisesi öğrencisi Ayşe Lale Alkış, kemik kanseriyle olan savaşını kaybetti. Anne Meryem Alkış, kızına 'Lalemm' diye yazdığı duygusal ölüm ilanıyla veda etti. Oyuncu Berna Laçin de kızı Ada'nın okul arkadaşı olan Lale'ye Instagram sayfasında yazdığı mesajla veda etti.

"TARİFSİZ KEDERLER İÇİNDEYİM"

Berna Laçin, kızı ve hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ayşe Lale Alkış ile çekilen fotoğrafı şu notla paylaştı: "'Nerelerdesin, gündem yanıyor yoksun ortalarda' diyen çok olmuş. Tarifsiz kederler içinde bir yangının tam ortasındayım günlerdir. Gündemdeki yangın ne ki! Dün kızımın 17 yaşındaki okul arkadaşını, lisemizin en narin çiçeği Lale'mizi toprağa verdik.

Kızının arkadaşının ölüm haberini duyuran Berna Laçin'den duygusal paylaşım

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

Melek yüzlüydü... Melek oldu gitti ... Günlerdir sözün bittiği yerdeyiz. Her şey öyle boş geliyor ki şimdi... Ne varsa sıkıntınız bir dakikalığına usulca kenara bırakın! Sağlığınıza şükür, annesine sabır, Lale'mize rahmet duası zamanı şimdi..."

Kızının arkadaşının ölüm haberini duyuran Berna Laçin'den duygusal paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berna Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (21)

R.R.R:

İRFAN: Alem uzaya çıkıyor bizim koyunlar Allah diyor. . . . :)))

3
32
yanıtYanıtla
Şems:

Uzayda Allahın cc ondan :)

yanıt17
yanıt1
yenimahelle:

uzaya çıktında paçandan aşağımı çektiler

yanıt26
yanıt1
...:

BUNUN GİBİ TİPLERE AYAR OLUYORUM . ÇÜNKÜ HEP LAFLARINDA ALEM VE DİĞER MİLLETLER VARDIR . OTURUP HİÇ KENDİNİ SORGULAMIŞMI ACABA BEN BU ÜLKEYE BUGÜNE KADAR BİR DEĞER KATABİLDİM Mİ DİYE . ANCA OTURUN MİLLETTEN BEKLEYİN .

yanıt0
yanıt0
adil:

sen gibi kilisiye gitmeyip Allah diyolar

yanıt0
yanıt0
Bozok66:

Davar sen uzaya cıktında tutanmı oldu ,senin gibi davarlar milletin dinine kıyafeti ne karışacağına ilim le uğraşaydı

yanıt1
yanıt0
Kilic:

Arslanlara ölüm yokmu

yanıt1
yanıt0
adigüzel:

cok ama cok önemli bir haber!

7
14
yanıtYanıtla
orhan:

senin inanmadığın yere gitmiş. . . selamı var seni de çağırıyor bekletme hemen git. . .

8
10
yanıtYanıtla
ayyıldız:

orhan sende pek bilmiyoırsun herhalde inansanda inanmasanda her kul ölümü tadacak sırası zamanı belli degil allah bilir allah rahmet etsin yakınlarına sabır dilerim

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title