Haberler

Kızıl Goncalar dizisindeki "Ramazan" sahnesi seyircileri sinirlendirdi

Güncelleme:

Kızıl Goncalar'ın son bölümünde Cüneyt ile Mira arasında geçen "Ramazan" sahnesi izleyicilerin tepkisini çekti. Mira'nın Ramazan ayını bilmediği sahne için "Seküler kesim için çok yanlış bir genelleme yapılıyor" yorumları yapılıyor.

Özgü Namal ve Özcan Demiz'in başrol olduğu Kızıl Goncalar dizisinde son bölümünde Mert Yazıcıoğlu'nun oynadığı Cüneyd ile Nefise Esma Yılmaz'ın hayat verdiği Mira karakterinin arasında geçen "Ramazan" diyaloğu gündem oldu.

"SEKÜLER KESİM CAHİL DEĞİL"

Sahnede Mira birlikte oturdu Cüneyd'e bir şey ısmarlamak istiyor. Cüneyd ile oruç tuttuğunu belirtmek için "Ramazan" cevabını veriyor. Anlamayan Mira "Ramazan kim?" derken Cüneyd de "Recep, Şaban" karşılığını veriyor. Mira'nın da "Onlara damı çay ısmarlayayım" dediği sahne kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kızıl Goncalar dizisindeki 'Ramazan' sahnesi seyircileri sinirlendirdi

Seyircileri kızdıran sahneye Ece Üner'den de yorum gecikmedi. X hesabından sahneyi yayınlayan Üner "Komik değil! Gerçekçi değil! Seküler kesim cahil değil! Oruç tutmamak dinsiz olmak değil! Değil oğlu değil" diyerek sitem etti.

Kızıl Goncalar dizisindeki 'Ramazan' sahnesi seyircileri sinirlendirdi

SEYİRCİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Seyircilerin de tepki gösterdiği sahne için "Türkiye'de böyle insanlar var? Bu çok absürt olmuş" ve "Seküler kesim için çok yanlış bir genelleme yapılıyor" yorumları yapıldı.

Kızıl Goncalar dizisindeki 'Ramazan' sahnesi seyircileri sinirlendirdi

Kızıl Goncalar dizisindeki 'Ramazan' sahnesi seyircileri sinirlendirdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kızıl Goncalar Televizyon Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (13)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Senaristin zekası hipopotamdan hallice galiba...? Kardeşim adam gibi senaryo yazamıyor musunuz siz, ne milleti kaşıyıp, duruyorsunuz.

111
2
yanıtYanıtla
JY:

HERKES RAMAZAN NE YADA NE ZAMAN BILMEK ZORUNDA DEGIL DUNYA SADECE MUSLUMANLARIN CEVRESINDE DONMUYOR.

13
61
yanıtYanıtla
Bükücü:

Şu ülkeyi sağcı, solcu diye bölenler utansın

63
1
yanıtYanıtla
Yavuz Şeker:

agir kemalistler bilse de bilmemezlige vururdu sanki hic duymamis gibi.

34
27
yanıtYanıtla
Faruk Şahin:

Güzel sahne beğendim ??

16
23
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Ramazan dediğimde Almanya ya, Almanlar bile biliyor…. Saçma olmuş

32
5
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Saçmalık oldu, bu ülkede yaşayıp ramazan ayının ne olduğunu bilmeyen kimse olamaz.Dinsiz de olsa hristiyan da olsa din dersi alıyoruz, bu ülkede yaşıyoruz, ramazan kim diyor bu kadar ayrıştırılması doğru değil Türk halkinin

31
3
yanıtYanıtla
nnnnn:

Bence doğru tesbit belki biraz abartlı olabilir. Ama böyleside vardır ve asıl önemli olan diliyle değilde yaptıklarıyla yapmadıklarıyla Ramazan kim diyenlerdir. Malesef onlardan çok var çevremizde bu da bir gerçek.... Bir arkadaş ne güzel yazmış yorumlarda günümüz Türkiyesi'nde bir Lgs öğrencisi Ramazan kim demez diyemez diye...

18
11
yanıtYanıtla
Sadece Kul:

Bu sene hac kurbana denk geldi Ben her gün cumaya gidiyorum Bunları zaten uzaylılar söyledi.

20
3
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

ne kadar güzel söylemiş kadın :-)))))))))

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title