Haberler

Kıvılcım Ural'dan Canlı Yayına Damga Vuran İtiraf: Kaan Tangöze ile 16 Yaşında Birlikte Oldum

Güncelleme:

Duymayan Kalmasın programına konuk olan Kıvılcım Ural, "6 yıllık ilişkimiz hiç olmadı. Ben 15 yaşında Kaan'ı tanıdım, 16 yaşında onunla birlikte oldum." itirafında bulundu.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural, Star TV'nin Duymayan Kalmasın programına açıklamalarda bulundu. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Kıvılcım Ural hakkında çıkan haberlere yanıt verdi. Ural, "16 yaşımda Kaan ile birlikte oldum." dedi.

"16 YAŞINDA KAAN'LA BİRLİKTE OLDUM"

Bugün Duymayan Kalmasın adlı magazin programına katılan Kıvılcım Ural şunları söyledi: "Biz 2,5 yıldır birlikteyiz. 6 yıllık bir ilişkimiz hiç olmadı. Ben insanları korumak için sustum. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. Biz Kaan ile dert ortağıyız Kaan benim daha 15 yaşındayken hayatıma giren ilk erkek. Ben 16 yaşındayken Kaan ile birlikte oldum. Bu kadın şu an bir sorun yaşıyor. Ne kendimi aklamak istiyorum ne de tartışmak..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (56)

Asabii:

Hacı hocalar olsaydı böyle durumda tüm Türkiye ayağa kalkardı! Bir çok ünlü, okumuş, bilim adamı dediğimiz, profesör dediğimiz kişiler de küçük yaşta Kızlar ile ilişkilerini duyduk. Ama ne yazıkki hacı hocalar kadar sayıp sövmediniz!

60
3
yanıtYanıtla
peh peh peh:

18 yasından kucuklerın evlenmesı yasak zına serbest ama adı ozgurluk.

52
6
yanıtYanıtla
MİMOZA:

Bizi savaş ederek yenemediler. Bizden ahlakımızı sevgimizi saygımızı temel değerlerimizi aldılar ve yok etmek üzereler. Söyleyecek çok şeyim var ama kim anlar ki. :(

49
4
yanıtYanıtla
ben şok:

zaten olmayan şeyi nasıl aldılar acaba :S

yanıt0
yanıt2
mimoza:

o zaman siz de bir sorun vardır sayın bay veya bayan.

yanıt0
yanıt0
savcilar isbasina:

Eger bu kadin dogru soyluyosa bu adamin 16 yasindaki bir cocukla iliskiye girmekten tutuklanmasi lazim.. Cocugun cinsel istismari yokmu savcilar bu ulkede

37
0
yanıtYanıtla
Necip Fazıl:

Maalesef kardeşim ZİNAYA AŞK DİYORLAR

yanıt15
yanıt1
Adam:

Biri evlense töre cahil diyecekler ama bunlara herşey yakışıyor medeni dirler

34
1
yanıtYanıtla
dilek:

Bize ne sizin ne halt ettiğinizden

30
0
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

BU ÇAGDAŞLIK DEGİL Mİ BU İLERİCİLİK DEGİL Mİ BU ÇOCUK İSTİSMARI DEGİL ÖYLE Mİ BU

25
5
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title