Haberler

Kavuğunu Şevket Çoruh'a devredecek olan Rasim Öztekin, teslim töreninin gelirini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacak

Güncelleme:

Kel Hasan Efendi, İsmail Dümbüllü, Münir Özkul, Ferhan Şensoy gibi geleneksel tiyatronun ve tuluat sanatının ustalarının taşıdığı kavuğun son sahibi Rasim Öztekin, kavuğu Baba Sahne'nin kurucusu, oyuncu Şevket Çoruh'a devredeceğini duyurdu. Usta oyuncu, kavuk teslim töreninden elde edilecek geliri de ne yapacağını açıkladı.

BİLET GELİRİNİ ÇYDD'YE BAĞIŞLAYACAK

Kavuk teslim gecesinde kavuğu Şevket Çoruh'a devredecek olan Rasim Öztekin, Instagram hesabından "Bugüne kadar Kel Hasan Efendi'den İsmail Dümbüllü'ye, ardından sırasıyla Münir Özkul, Ferhan Şensoy ve bana emanet edilen kavuğu Şevket Çoruh'a teslim edeceğim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen gecenin bilet gelirlerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamaya karar verdim" açıklamasını yaptı.

Kavuğunu Şevket Çoruh'a devredecek olan Rasim Öztekin, teslim töreninin gelirini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacak

Devir teslim töreninin ardından Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu'nun rol aldığı "Bir Baba Hamlet" oyunu sahnelenecek.

Kavuğunu Şevket Çoruh'a devredecek olan Rasim Öztekin, teslim töreninin gelirini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Dümbüllü Rasim Öztekin Şevket Çoruh Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (22)

ist..:

çağdaş yaşamı destekleme derneği sanırım yeni neslin ateist laik yetişmek üzere kurulu

18
11
yanıtYanıtla
Murat:

Boş işlerle uğraşan zavallılar gidinde tövbe edin ölüm var, ardınızdan sizin kafada yaşayanlar her ne kadarda sizi ışıklar içinde yatırsa rahmet dilese sanmaki kurtulursunuz yol yakınken tövbe edin.

14
12
yanıtYanıtla
yallah:

madem ölüm var ne işin var internette git bir camini köşesinde tesbih çek namazı bekle dua et bi işe yara

yanıt1
yanıt1
Ankara:

Şevket çoruh a simit sattırılmaz kişiliğinden dolayı

14
7
yanıtYanıtla
eren:

cahillikte sınır tanımıyorsunuz yine sanattan anlamıyorsunuz o da tamam. sorum şu çağdaş yaşamı destekleme derneği ile ne alıp veremediğiniz var, halktan kopukmuş hiç icraatlarına baktınız mı kaç öğrenciyi okutuyor, o okutulan burs verilen öğrenciler yine halktan insanlara ders veriyor, köy okullarrına yardım ediyor. oturduğunuz yerden konuşmaya devam edin çünkü siz başkaları hakkında boş eleştiri yapıp kendiniz ise hiçbir şey yapmazsınız.

6
12
yanıtYanıtla
İldenizoğlu:

Dervredilen kişiye bir bak, gelirin bağışlanacağı derneğe bir bak! Kavuğa yazık, kavuğa!

11
5
yanıtYanıtla
yasax:

üniversitedeyken burs almak isteyen arkadaşlarıma hemen hemen her ay sordukları sorulardan bazıları:- atatürkçü müsün?- atatürkün altı ilkesini sayabilir misin- ailendeki kadınların başları kapalı mı?- şeriat hakkında ne düşünüyorsun?başka da dernek kalmamıştı zaten

11
4
yanıtYanıtla
RUHİ:

Yılmaz Erdoğan''ın tek bir sahnelik rolü Şevket Çoruh''un bütün kariyerine bedel ama muhalif değil kavuk da muhalif birine verilmek zorundaydı. Yazzıklar olsun. anarşizminizde boğulun.

7
6
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Doğru tespit Bravo

yanıt2
yanıt3
züro:

ooo ''''trol vadisi'''' toplanmış yine !!!!! bu insanlar gerçek sanatçı birilerinin kayığına binip yıkamacılık yapmayan adam gibi adamlar önüne gelene ağam paşam deyip ceplerini doldurma peşinde değiller.

yanıt0
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title