Haberler

Kadın dizisinde pembe sütyen sahnesi sosyal medyanın diline düştü

Güncelleme:

Fox TV'nin heyecanla izlenen dizisi Kadın, sütyen sahnesi ile sosyal medyanın diline düştü. Kazada ölen Sarp'ın evinden çıkan pembe sütyen izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Özge Özpirinçci'nin başrolünü başarıyla canlandırdığı Kadın dizisi, bu kez bambaşka konuyla gündeme geldi. Dramın iliklere kadar etkili bir şekilde işlendiği sevilen dizide, geçtiğimiz bölüm senaryo gereği ölerek ayrılan Sarp karakterinin evinde çıkan pembe sütyen, ekran başındakileri şoke etti.

KRİZ ÇIKARDI

Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk ve Hatice karakterine hayat veren Bennu Yıldırımlar diziye veda eden 2 isim oldu. İzleyenler, dizinin nasıl ilerleyeceğini merak ederken 69'uncu bölümde Bahar ve çocukları Sarp'ın yokluğuna alışmaya başlarken Şirin'in Sarp'ın yatak odasında bulduğu sütyen kriz çıkardı. Evi yanan ve tüm eşyaları kül olan Enver üzerine kıyafet bulmak için Şirin ile birlikte Sarp'ın evine gitti.

Kadın dizisinde pembe sütyen sahnesi sosyal medyanın diline düştü

EN ÇOK KONUŞULAN SAHNE OLDU

Babası duştayken boş durmayan Şirin, Sarp'ın yatak odasına gitti ve etrafı karıştırırken yatağın içinden pembe bir sütyen buldu. Sütyeni göstermek için babasının yanına giden Şirin'i o halde gören Bahar ise şok oldu ve Sarp'ın kendisini bir kadınla aldattığını sandı. Olay üzerine morali iyice bozulan Bahar, evine gitti. Babasından fena şekilde azar yiyen Şirin ise duruma sinirlendi. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Sütyenin aslında Sarp ile bir alakası olmadığı Arif'in babasının evi günlük kiraladığı ortaya çıktı. Pembe sütyen ise Kadın son bölümde en çok konuşulan sahne oldu.

Kadın dizisinde pembe sütyen sahnesi sosyal medyanın diline düştü

Kadın dizisinde pembe sütyen sahnesi sosyal medyanın diline düştü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Özpirinçci Caner Cindoruk Haberler

500

Yorumlar (20)

Mehmet Çalık TOZBEY:

Başlarda güzel hikayesiyle ailecek izliyorduk, gittikçe konu kısırlığı çekmeye başladı, Dizi diz olmaktan çıktı abuk sapık hale geldi, ne yaptıklarını yapımcısı senaristi de bilmiyor, Yakında elveda diyecek gibi ekranlara. . . ÇOK SIKTI ÇOK

32
0
yanıtYanıtla
ABUZER HOCA:

Şahanın, Recep İvedik-6 filmini sinemda para verip izlemeyin, adam sayemizde trilyoner, , daha da zengin etmeyelim.

10
8
yanıtYanıtla
genç:

Şirinin kıvrımları hoş bence.

4
7
yanıtYanıtla
kül kedisi:

kül kedisi gibi deneye deneye sahibini bulsalar reyting tavan yapardı

10
0
yanıtYanıtla
demir:

adresini verde ilk sizin aileden baslasınlar

yanıt0
yanıt3
kara:

Merak ettiğim bir şey var bu yapımcılar senaristler filmleri nasıl bir şuur la yazıyorlar acaba amaçları ne oluyor. Bu tip insanlarda aile yokmu, çocuk yokmu anna baba yokmu kime nasıl faydaları olduklarını düşünüyorlar acaba

8
0
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Heyecenla falan izlemiyorum hatta hiç izlemedim

7
0
yanıtYanıtla
YAPMA YAV!!!:

APTALCA BİR DİZİ, EĞİTİM SEVİYESİ DÜŞÜK PROFİLLİLERCE İZLENEN. . .

5
1
yanıtYanıtla
sms çağrı:

Bomboş ve bel altı bir dizi işte, haber mi bu ?

5
0
yanıtYanıtla
smz:

REYTİNG ALSIN GERİSİ BOŞ. . . . . . . . . . . . BİR SÜTYEN MAGAZİNDE HABER OLUYORSA GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN. . . . . . . . . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title