Haberler

İspanya'da Can Yaman izdihamı! Binlerce kişi karşıladı

Güncelleme:

Bir televizyon programına konuk olmak için İspanya'nın başkenti Madrid'e gelen ünlü oyuncu Can Yaman'ı yaklaşık 2 bin İspanyol hayranı karşıladı.

İspanya'nın başkenti Madrid'e gelen aktör Can Yaman'ı havalimanı terminalinde yaklaşık 2 bin İspanyol hayranı karşıladı. Sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla Yaman'ın Madrid'e geleceğini öğrenen çok sayıda İspanyol, sabah erken saatlerde terminale gitti.

"HAVALİMANINDA SABAHLADIK"

Can Yaman'ın İspanyol hayranlarından Cristina, "Asturias, Cadiz, Valensiya, İspanya'nın her yerinden yüzlerce kişi Can Yaman'ı görmek için buraya geldi, onu çok seviyoruz. Biz dört arkadaş havalimanında sabahladık, 19 saattir bekliyoruz." ifadelerini kullandı. "Alicante'den sabah çok erken yola çıkıp 6 saat araba kullanarak geldim." diyen Maria ise tek arzusunun sadece oyuncu Can Yaman'ı görmek olduğunu söyledi.

İspanya'da Can Yaman izdihamı! Binlerce kişi karşıladı

İSPANYA'DAKİ FACEBOOK SAYFASININ 8 BİN ÜYESİ VAR

Madrid Barajas Adolfo Suarez Havalimanındaki birinci terminalin çıkışını dolduran Yaman'ın İspanyol hayranlarının, kalp şeklinde ve "Can" yazılı balonlar taşıdığı görüldü.

İspanyol ve Türkçe "Hoşgeldin", "Sen en iyisinin" yazılı pankartlar taşıyan Yaman hayranları, Facebook'ta 5 ay önce açtıkları "Can Yaman hayranları" sayfasının şimdiden 8 bin üyesi olduğunu belirtti. Bu arada Yaman hayranlarının sayılarının çok fazla olması nedeniyle havalimanındaki özel güvenlikçilerin yanı sıra İspanya ulusal polisi ve jandarma da takviye olarak geldi.

İspanya'da Can Yaman izdihamı! Binlerce kişi karşıladı

HAYRANLARIYLA BULUŞACAK

Kapıların açılıp Can Yaman'ın çıkışıyla yaşanan izdihamı önlemek için güvenlik koridoru oluşturan İspanyol polisi, Türk aktörü koşarak havalimanından çıkardı. Bu sırada bazı kadın hayranların fenalık geçirdiği görüldü. Havalimanı dışında özel araca bindirilen Can Yaman, polis aracı eşliğinde oteline gitti.

İspanya'da Mediaset televizyon grubunun magazin programlarına konuk olacak Yaman, pazartesi ve salı günü röportajlar vererek, hayranlarıyla buluşacak.

İspanya'da Can Yaman izdihamı! Binlerce kişi karşıladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Can Yaman İspanya Madrid Haberler

500

Yorumlar (86)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Salaklığın küresel bir hastalık olduğu bir kere daha ispatıdır bu

96
7
yanıtYanıtla
ziyaa:

Naber la Coşkun

yanıt5
yanıt1
sokakçı:

Coşkun alakası yok yok dediğinin güzele yakışıklıya ünlüye bakılır boş beleşe değil.

yanıt3
yanıt4
azmi:

Allah bu kadınları ıslah eylesin, akıl fikir versin.

55
7
yanıtYanıtla
T.B.:

Bu kadar aptal var demek

49
4
yanıtYanıtla
troleybüs:

orda 2 bin kişi varsa ben burda sabaha kadar eşşek gibi anınırım:)))

28
3
yanıtYanıtla
mlkkll:

dışarıyı görmeden acele etme birader sakin ol :)))

yanıt5
yanıt1
mert:

bu zırtonun özelliği ve insanlara faydası neymişte sabaha kadar beklemiş bu mallar

14
5
yanıtYanıtla
MÜFTÜ DEDE:

Asra yemin olsun ki, İnsan mutlaka ziyandadır. Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.

15
1
yanıtYanıtla
ellisekiz:

aptallık başa bela.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title