Haberler

    Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim

    Güncelleme:

    HÜLYA Avşar önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören bir dostunu ziyaret etti.

    HÜLYA Avşar önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören bir dostunu ziyaret etti. Ünlü sanatçı hastane çıkışı muhabirlerin sorularını da yanıtladı. Rol aldığı "Masumiyet" dizisindeki rol arkadaşı Serkay Tütüncü'nün poposunu elleyen Avşar, yıllar önce Ricky Martin ile yaşadığı olayın hatırlatılması üzerine kahkaha attı. Ünlü sanatçı, "Ricky Martin ve Serkay elimden geçti. Fazla yakışıklı olmasınlar, olacaksa da yanımdan geçmesinler. Serkay için 'yeni Ricky Martin' dedim, o da dönüp 'sonum hayırlı olsun o zaman' diye yanıt verdi" diyerek kahkaha attı.

    BU SAATTEN SONRA KADINLARIMIZIN SIRTI YERE GELMEZ

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkında konuşan ünlü sanatçı, "Son zamanlarda sosyal medya ve televizyonda kadına şiddet ve cinayetler çok yer alıyor. Ancak kadınlar 2-3 senedir çok güçlü, atlı polis kadınlarımız bile var. Bunlar bizim için çok güzel bir aşama, güçlü kadın olmak çok önemli. Ben de kendimi güçlü görüyorum, 'bu saatten sonra kadınlarımızın sırtı yere gelmez' diyorum" dedi. Kızı Zehra Çilingiroğlu'na bu konularda öğütler verdiğini belirten Avşar, "Zehra'ya 'sana saygı duymayan, yaşam şekline önem vermeyen insanlarla birlikte olma. O sahiplenmeler falan geçmişte kaldı, kolunu bile tutan erkeği hemen terk edeceksin' dedim. Çünkü izin verirse devamı gelir, ancak Zehra çok iyi kick boks yaptığı için hemen erkeği ayağının altına alır" diye konuştu.

    KAFAMA GÖRE BİRİ ÇIKARSA FLÖRT EDERİZ

    Hayatında kimsenin olmadığını belirten Avşar, "Hayatımda kimse yok, bu benim için bir güç. Hayatımızda birisi olmak zorunda değil, ihtiyaç hissetmiyorum demek yanlış olur. Kafama göre birisi çıkarsa flört ederim, hayatımızı yaşarız. Ancak bu da çok zor bir ihtimal gibi görünüyor" dedi.

    ZEKİ ERKEĞE BAYILIRIM

    Güçlü bir karakteri olduğunu belirten sanatçı sözlerini şöyle noktaladı: "Güçlü kadın olmak güzel, ancak erkek benden güçlü olmazsa dövesim geliyor. Erkeğin benden akıllı olmasını isterim, ben sapyoseksüelim yani zeki erkeğe bayılırım. Zeka benim için büyük güç. Bunları bir araya getirecek birisi varsa, hemen bana haber verin. Mesela Kaya'nın (Çilingiroğlu) zekası müthiştir ancak bir ipte iki cambaz oynamaz."

    Prof. Dr. Arif Verimli, Avşar'ın bu sözlerine böyle yanıt verdi...

    Öyle bir düzene ben izin vermem

    Hülya Avşar, "Masumiyet" dizisindeki rol arkadaşı Deniz Çakır'ın sette karavan krizi çıkardığı ve kostüm asistanına mobbing uyguladığı iddialarını yalanladı: "Set ortamımız gayet iyi. Bazı haberler çıkıyor, oyuncu ve set çalışanları arasında problem olduğu ile alakalı ancak öyle bir durum yok. Sette karavan krizi yok. Herkes birbirine nazik ve saygılı, zaten ben öyle bir düzene izin vermem" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Maslak Acıbadem Hastanesi Ricky Martin Hülya Avşar Haberler

    Bakmadan Geçme

    MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title