Haberler

"Herkes Adreslerini Kontrol Etsin" Diyen Elçin Sangu'ya Nüfus Müdürlüğünden Jet Yanıt

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, sosyal medya hesabından "Herkes adreslerini kontrol etsin" paylaşımını yapmıştı. Sangu'ya Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu'na verdiği destekle gündemde olan güzel oyuncu Elçin Sangu, dün twitter hesabından"Herkes adreslerini kontrol etsin mesela şuan geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen bugün yaptığım kontrol sonucu adresimde yokum" uyarısını yapmıştı.

ADRESİNİ ELEKTRONİK İMZAYLA KENDİSİ DEĞİŞTİRMİŞ

Sangu'ya Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü yanıt gecikmedi. Nüfus müdürlüğü yaptığı kontrollerde Elçin Sangu'nun adresini elektronik imzasıyla bizzat kendisinin değiştirdiğini ortaya koydu.

'Herkes Adreslerini Kontrol Etsin' Diyen Elçin Sangu'ya Nüfus Müdürlüğünden Jet Yanıt

DÜZELTME YAPTI

Güzel oyuncu bu cevabın ardından Nüfüs müdürlüğünün attığı mesajı paylaşarak, aynı hatayı yapan takipçilerini bilgilendirdi.

'Herkes Adreslerini Kontrol Etsin' Diyen Elçin Sangu'ya Nüfus Müdürlüğünden Jet Yanıt

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Elçin Sangu Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (73)

portakal ordakal:

BUNUN GIBI INSANLAR YUZUNDEN TOPLUM GERILDIKCE GERILIYOR. SIRF KENDI PARTISININ CIKARLARI ICIN PARTISINI MAGDURA UGRAMIS GOSTERME CABALARI MASUMIYET DUYGULARINI ONE CIKARMA CABALARI YUZUNDEN INSANLARI BIRBIRINDEN SOGUTMAKTAN BASKA YAPDIKLARI BISEY YOK

47
13
yanıtYanıtla
KRAL ÇIPLAK:

Ortamı geren varsa hükümettir. asarız keseriz sokağa çıkarız gibi söylemleri hükümet tırmandırıyor. almış yanına botoxlu pamuk şekeri. Ülke battı Ülke bitti Ülkede savaş çıkarıp ülkeye amerikanın girmesine yardım ve yataklık yapmaya çalışıyorlar şimdi de. Halkın iradesini hiçe sayıp iç savaşın fitilini ateşlediler zaten ama Allahtan halk nereye çekilmek istediğimizin farkında. Aynı suriyede ırakta afganistanda libyada mısırda dönen oyunun aynısı siz yersiniz ama biz yemeyiz.

yanıt4
yanıt24
PORTAKAL ORDAKAL:

KRAL BIZ YESEYDIK SUAN TURKIYEYI FETO YONETIYODU MERAK ETME.

yanıt1
yanıt0
DOBRA:

NUFUS MUDURLUGUNE ATTIGINIZ IFTIRADAN VE GUNDEMI BOYLE BOS BOS YALANLARLA MESGUL ETMEKTEN ARTIK IZLENMEYECEKSINIZ!!!

yanıt3
yanıt1
Adanalı:

Sözde ve yanlı sanatçı. Ne yapacaklarını, kime iftira atacaklarını şaşırdılar. Yalanlarınızın ardı arkası kesilmiyor. Yazıklar olsun size.

46
11
yanıtYanıtla
Zzz:

ortada bir yalancı varsa oda ampülcüdür. Milyonların kameraların önünde söylediği kelimeleri yarın çıkıp ben öyle bir şey söylemedim diyecek kadar karaktersiz bir yalancıdır. Binlerce yalanı var kamera kayıtlarında !

yanıt3
yanıt26
Bayburtlu:

Ah gözüm nerde uyandıginiz belli degilki ;)

45
10
yanıtYanıtla
Cehalet Erdemdir El-Cin''cim:

Ne mallar var ya. Şimdi bu gerzo ile benim oyum bir mi sayılacak??

45
8
yanıtYanıtla
BİRİ:

Nasıl bir karaktersizliktir bu!. Daha ne çamur atacağınızı şaşırdınız. Her kurum hırsız, herkes yalancı. Bir siz doğrusunuz bir de İmamın Oğlu. . . Hayatında resmi daire ile işi olmamış, kalkmış şimdi adresini kontrol ediyor. Ya da kendince etmeye çalışıyor. . .

36
17
yanıtYanıtla
ASLI:

ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN GERÇEKLERİ BİLEN GÖREN AKILLI ZEKİ İNSANLARIMIZ HALA VAR AĞZINA SAĞLIK ÇOOOKK GÜZEL DEMİŞSİN

yanıt21
yanıt11
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title