Haberler

Her hareketi olay olan Hande Sarıoğlu yine yaptı yapacağını: Kız tüm için görünüyor

Güncelleme:

Son dönemde yaptıklarıyla adından sıkça söz ettiren spor spikeri Hande Sarıoğlu yine gündeme gelmeyi başardı. Sarıoğlu, pembe transparan kazağı nedeniyle takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. O yorumlardan en dikkat çekeni ise, "Kız tüm için görünüyor" yorumu oldu.

Habertürk ekranlarında çalıştığı sırada sosyal medya hesabından yayınladığı dans videosuyla gündeme gelen ve dans videosunun gündem olmasının ardından kanalla yollarını ayıran ünlü spor spikeri Hande Sarıoğlu, yayınlarına dijital mecra üzerinden devam ediyor.

YAPTIKLARI OLAY OLUYOR

Sarıoğlu'nun hem yeni formattaki performansı hem de zaman zaman verdiği demeçler, özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Sıkı bir takipçi kitlesi bulunan Sarıoğlu, bu sefer de transparan kazağı nedeniyle gündeme geldi.

"KIZ TÜM İÇİN GÖRÜNÜYOR"

Sarıoğlu'nu pembe kazağının içerisinde giydiği lacivert sutyeninin görünmesi, takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sarıoğlu, pembe transparan kazağı nedeniyle takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. O yorumlardan en dikkat çekeni ise, "Kız tüm için görünüyor" yorumu oldu.

İşte Sarıoğlu'nun o pozları:

Her hareketi olay olan Hande Sarıoğlu yine yaptı yapacağını: Kız tüm için görünüyor

Her hareketi olay olan Hande Sarıoğlu yine yaptı yapacağını: Kız tüm için görünüyor

Her hareketi olay olan Hande Sarıoğlu yine yaptı yapacağını: Kız tüm için görünüyor


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Sarıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (6)

umut:

Ne güzel ya

92
52
yanıtYanıtla
hasan:

geçici hevesler yaşlanınca suratınıza kim bakacak

23
3
yanıtYanıtla
uCube :

Yahu arkadaş, bunun haber değeri nedir? Yok için görünüyormuş, deniz de sadece bikinili görmüyorlar sanki. Neyse ki sweatshirt giymiş. Altında da sütyen, tarzı bikini var ;))

25
1
yanıtYanıtla
ceyhun aztekin:

Kim bu

8
1
yanıtYanıtla
nazım arat:

Ailesinden, çevresinden utanacagin yok ise, karakterin elverişli ise özgürlük sinir tanımaz. Sadece üç beş sonra talep azalır,

6
2
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Konuya bakın yaaa ''Kız tüm için görünüyor''... La biri çıkıp da madem bilmiyorsun yazmasana deyip de doğrusunun ''Körler sağırlar birbirini ağırlar'' olduğunu kafasına çalmamış... Ben de buna koptum beyaaa.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title