Haberler

Hayatını Kaybeden Ayşen Gruda, Sitem Etmişti: Telif Haklarını Alamıyoruz

Güncelleme:

74 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ayşen Gruda telif hakları konusunda sitem etmişti. Gruda, "Telif hakkımı istiyorum. Evimin borcunu ödeyemiyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Türk sinemasının usta ismi Ayşen Gruda, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gruda, telif haklarını alamadığı için katıldığı bir televizyon programında, sitem dolu açıklamalarda bulunmuştu.

Hayatını Kaybeden Ayşen Gruda, Sitem Etmişti: Telif Haklarını Alamıyoruz

"HAKKIMI İSTİYORUM" DEMİŞTİ

Tosun Paşa, Gırgıriye, Çiçek Abbas ve Hababam Sınıfı gibi Türk Sineması'nın unutulmaz filmlerinde rol alan usta sanatçı; "Telif hakkımı istiyorum. Evimin borcunu ödeyemiyorum. Bunun dünyada çok örneği var ben de hakkım olan telifi istiyorum"dedi.

Hayatını Kaybeden Ayşen Gruda, Sitem Etmişti: Telif Haklarını Alamıyoruz

"VİCDAN NEREYE SAKLANDI BİLMİYORUM"

Ayşen Gruda, usta oyuncu Münir Özkul'un vefatından sonra, "Böyle bir serzenişi var mıydı?" şeklindeki soruya ise "Vardı. Hepimizin vardı. Halk bunu bilmiyor. Zannediyorlar ki, oynadıkça para alıyoruz. Ayıp denen bir şey var. Türkiye'de ayıp mayıp, vicdan... Nereye saklandı bilmiyorum..." diye yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

Müftü Dede:

Artistler Yaşam Tarzlarını Sorgulamaları Şarttır,,Aksitaktirde Bizden Dua Beklemesinler.

6
16
yanıtYanıtla
Angaralı:

Sen uzak dur yeter duani kendine sakla hayir gelmez duandan

yanıt2
yanıt1
adanakebab:

ÖBÜR TARAFTA PARA DEĞİL İMAN LAZIM ODA SENDEN YOK

4
12
yanıtYanıtla
Hilal:

biz kimizki birinin imanını sorgulayalım yada yargılayalım. . Allahla kul arasına kimse giremez. . aradaki diyaloguda kimse bilemez. . Allah hepimizi affetsın. . hayırla diğer tarafa gitmeyi nasip etsin

yanıt5
yanıt0
imanlı:

nerden biliyorsun imanmatik mi var elinde ?

yanıt5
yanıt0
Üstü_Kalsın:

Allah rahmet eylesin.yeriniz hiç dolmuyor aptal bir nesil yetişiyor sanatçı yok denecek kadar az hiç unutulmayacaksın

11
1
yanıtYanıtla
...:

yabancılar bu işi nasıl çözmişlerse bizimkilerde öyle yapsaymış kimin ne hakkı varsa versinler . . .

11
0
yanıtYanıtla
yörük:

öbür tarafta alır parasını artık

1
9
yanıtYanıtla
KARA MELEK:

ALLAH Rahmet Eylesin Çok Üzüldüm ;((

7
2
yanıtYanıtla
SİNYOR:

O EVİ TELİF PARALARI GELECEK DİYE Mİ O PARALARI ALIRIM DİYE GÜVENEREK Mİ ALMIŞTIN. ZAMANINDA YAPTIN FİLMİ PARASINI ALDIN SONRA AAA TELİF DİYE BAŞVURAYIM ALABİLİRSEM ALAYIM OLDU

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title