Haberler

"Hayatın Heyecanı Yok" Diyen Rap Şarkıcı Gazapizm Kokainle Yakalandı

Güncelleme:

Fenomen televizyon dizisi Çukur'da çalan 'Heyecanı Yok' adlı şarkıyı seslendiren ve Gazapizm olarak bilinen Anıl Murat Acar, uyuşturucuyla yakalandı.

Fenomen televizyon dizisi Çukur'da çalan 'Heyecanı Yok' adlı şarkıyı seslendiren ve 'Gazapizm' olarak bilinen Anıl Murat Acar, uyuşturucuyla yakalandı.

KOKAİN MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

İddiaya göre, Çeşme Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Çeşme KOM Grup Amirliği ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan ünlü rapçiyi durdurdu. Acar'ın üzerinde yapılan aramada 0,73 gram kokain maddesi ele geçirildi. Bunun üzerine Anıl Murat Acar polis merkezine götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından ünlü rapçi serbest bırakıldı.

'Hayatın Heyecanı Yok' Diyen Rap Şarkıcı Gazapizm Kokainle Yakalandı

EN İYİ ŞARKI ÖDÜLÜNÜ KAZANMIŞTI

Adını Çukur dizisinde çalan 'Heyecanı Yok' isimli şarkıyla Türkiye'ye duyuran Acar; bu şarkıyla 45. Pantene Altın Kelebek şarkısıyla En İyi Şarkı ödülünü kazanırken, şarkı da yaklaşık 170 milyon kez tıklanarak büyük bir başarı elde etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (28)

Huzur:

Senin ne suçun var seni adam yerine koyup sanatçı yapanlar utansin iğrenç bir dizi milleti gençleri mafyaliga özendiriyor kanal utansin o diziyi yapan utansin igrencler

21
3
yanıtYanıtla
Noisy:

İddiaya göre diyor haberde. . .

yanıt0
yanıt1
HECTOR:

zaten hepsi müptezel bunların.

22
0
yanıtYanıtla
gürcan:

bu çukur aile dizisi değil hele çocuklarınıza hiç seyrettirmeyin her dizide kanun tanımayan adam öldürenlerle dolu bir dzi bizim evimizde seyretmek yasak bu tür diziler kaldırılmalı odizideki şarkıcıdan belli kokainle yakalanmış

13
1
yanıtYanıtla
Dogan:

boş kafayla o şarkılar yazılmaz zaten :)

11
1
yanıtYanıtla
DOKTOR BU NE?:

Adam ''Heyecanı'' bulmuş

12
0
yanıtYanıtla
Türk bayrağı:

Heyacan aramış kendine; )))

8
1
yanıtYanıtla
yaw heh he:

bu tipler rihsal bosluk icersindeler bu boslugu eroin uyusturucuyla satanist yada ateistlikle dolduruyorlar ALLAH inancı olanın uyusturucuyla işi olmaz

6
2
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

İYİ BİR OK OLSA ZATEN SİZ MEŞHUR ETMEZDİNİZ MEDYA DENEN İLLET

5
3
yanıtYanıtla
Hamza:

Bu şarkıyı bir ara Deniz seki söylememiş miydi ödül töreninde. Kan çekiyor demek ki :D

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title