Haberler

Hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in kardeşinden ilk açıklama: Beyninde kan akımı azaldı

Güncelleme:

İki beyin damarı tıkandığı gerekçesiyle yeniden hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in doktor olan kardeşi Yeşim Erbil, komedyenin beyninde kan akımının azaldığını ve şu anda doktor kontrolünde olduğunu söyledi.

Kaçış sendromu rahatsızlığından dolayı 9 ay yoğun bakımda tedavi gördükten sonra taburcu edilen ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, yeniden hastaneye kaldırıldı. Abisinin sağlık durumu hakkında Instagram hesabından açıklama yapan Yeşim Erbil, "Beyninde kan akımı azaldığı için yeniden hastaneye kaldırıldı." dedi.

Abisinin sağlık durumunu yakından takip eden Prof. Dr. Yeşim Erbil, komedyenin hastaneye kaldırılmasıyla ilgili Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Yeşim Erbil, abisinin fotoğrafını "Abim bildiğiniz gibi çok yorucu bir hastane süreci yaşadı. Evinde olsa da doktorları tarafından yakın takip altındaydı. Baş ağrısı nedeni ile yapılan incelemelerde beyinde çok ufak bir alanda kan akımının azaldığı saptandı. Bu nedenle yakın izlem amacı ile yatış yapıldı. Bilinci açık konuşuyor yemek yiyor. Endişe edecek bir şey yok. Bu kadar ağır bir süreç sonrasında bu tarz olaylar olabilir. Allah beterinden korusun. Hastalık da şifa da Allah'tan. Yine taburcu olup kendi sayfasından komik paylaşımlar yapar inşallah." notuyla paylaştı.

Hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in kardeşinden ilk açıklama: Beyninde kan akımı azaldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yeşim Erbil Haberler

500

Yorumlar (46)

birikedimi7:

bu da ölmedi gitti

33
60
yanıtYanıtla
BİRİKÖPEKMİ7:

Ömrünü siz verdiyseniz mesele yok

yanıt6
yanıt0
GİDİCİ:

AZ KALDI GİTMESİNE

43
42
yanıtYanıtla
xD:

daha çekecek hemen ölmek iyilik sayılır

32
29
yanıtYanıtla
ADA:

yolcudur abbas bağlasan durmaz

32
21
yanıtYanıtla
hayret:

zorlama yaşam a döndü. uzun sürmez. ben her zaman söylüyorum. kritik yaş sınırı 63 dür. bu yaşı aşarsan 80 e kadar gidersin. yok aşamassan geçmiş olsun hemşerim. buraya kadar denir adama. M. Ali de tam da bu sınırda. bakalım ne olacak.

21
15
yanıtYanıtla
MEMATI:

BIR OLUVER LANN YETER BIKTI MILLET

8
18
yanıtYanıtla
vatandaş:

hayırdır sen mi verdin de geri istiyorsun

yanıt6
yanıt1
ADANALI ABBAS:

SANA NE YAPTI MEMET ALi??

yanıt8
yanıt2
PAŞALI:

Kimi şifa diler, sevmeyenleri de bela diler. kim ne dilerse dilesin Allah bildiğini diler.

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title