Haberler

Hamdi Alkan'dan Eşi Selen Görgüzel'in Derin Yırtmacı İçin Çok Konuşulacak Sözler

Güncelleme:

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'in derin yırtmacı için ''Açmış açacağı kadar zaten, gösteririm gününü." ifadelerini kullandı.

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün kızı Ayşe ile Akmerkez'de objektiflere takıldı. İkili, bir kitapçıdan çıkarken görüntülendi. Hamdi Alkan, "Ayşe'nin ara tatili var. Onun için birlikte alışverişe çıktık. Kız babası dert babası işte... Selen albüm peşinde, ben kızların peşindeyim" ifadelerini kullandı.

''ZATEN AÇMIŞ AÇACAĞI KADAR''

Hamdi Alkan, geçtiğimiz hafta Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde giydiği derin yırtmaçlı kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken eşi Selen Görgüzel'in "Hamdi Bey benim babam değil, kıyafetlerime karışamaz" açıklaması hatırlatıldığında ise şunları söyledi: "O konuyu hiç açmayalım. Zaten Selen açmış açacağı kadar. Şaka bir yana şarkısı çok güzel, o da bir yola girdi. İnşallah ben de onu yakalarsam, gösteririm gününü."

Hamdi Alkan'dan eşi Selen Görgüzel'in Derin Yırtmacı Çok Konuşulacak Yorum!

''BABAM DEĞİL ÖYLE BİR HAK VERMİYORUM''

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ödül töreninde derin yırtmaçlı kıyafetiyle dikkat çeken Sel Görgüzel, "Eşiniz Hamdi Alkan kıyafetlerinize karışıyor mu?" sorusuna, "Hamdi Bey'in beni engellemek gibi bir hakkı yok. Babam değil, öyle bir hak vermiyorum. Ne ben ona ne de o bana böyle bir engel koyabilir. Saygın bir birliktelik yaşıyoruz, o yüzden çok mutluyuz" cevabını vermişti. Selen Görgüzel, ödül töreninde derin yırtmaçlı ve sırt dekolteli kıyafetiyle özellikle sosyal medyada gündem konusu olmuştu. Selen Görgüzel'in cesur kıyafetini beğenenler kadar abartılı bulanlar da vardı. Selen Görgüzel, cesur kıyafetleri ve eşi Hamdi Alkan ile olan beraberliği ile birçok kez magazin sayfalarını süsledi.

Hamdi Alkan'dan eşi Selen Görgüzel'in Derin Yırtmacı Çok Konuşulacak Yorum!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hamdi Alkan Akmerkez Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

637675:

Kadınlar özgür olmalı. Yırtmaç, dekolte, mini etek çok daha asil ve doğal türbana göre. Ayrıca bikini ve mayo özellikle bikini haşemadan çok daha mantıklı ve şık.

6
17
yanıtYanıtla
umutsuz kadın:

evet çok haklısın kadınlar özgür olmalı. açılmalı saçılmalı. çalışmalı bir sürü adamın arasında. arkadaşları olmalı iş yerinden. kadın evinde otursun çocuğuna terbiye versin! yok neymiş kadın da çalışacakmış eeee çocuğa bakıcı bakar sanki bedava. eee kreşler var kim bakıyor çalışan başka kadın. yok ya vallahi ülkenin gidişat hayır olur inşallah. aseletten aradığı şeye de bak sen. yolda kadın kocasıyla giderken biri gelip karınla olabilir miyim dese ya! ama facebookta söylüyor. allah yardım etsin

yanıt0
yanıt1
MERVE:

fikrini soran oldu mu? Şık yada asil olmak için türbanlı değiliz zaten Müslüman olduğumuz için. Şimdi uza. Kendine aynı o tarz birini bul.

yanıt2
yanıt1
Deli Oğlan...:

ANAN, BACIN, KARIN VE KIZIN İÇİNDE ÖYLE Mİ??? ONLARA DA BİKİNİ HATTA SLİP MAYO GİYİDİRİYORSAN SIKINTI YOK. SAYGI DUYULMAZ AMA KARIŞILMAZ DA. ANCAK ; HALKA MAL OLMUŞ SANATÇILAR, TELEVİZYONCULAR, ARTİSTLER, DİZİ OYUNCULARI VS. VS. YANİ MEDYATİK İNSANLAR DİKKATLİ OLMALIDIRLAR. NETİCE DE ŞİFRELİ KANAL DEĞİL. BİLDİĞİN HABER SİTELERİ. BUNUN GİBİ. HAYIRDIR!?ZARF MI ATIYON, BİR KESİM GİBİ HALKIN AHLAKİ TEPKİLERİNİ Mİ SINIYON?HER KİMSEN DİKKAT ET. MİLLET O KADAR AHMAK DEĞİL. ALLAH ISLAH ETSİN SENİ VE SENİN GİBİLERİ.

yanıt3
yanıt1
off aman:

Hamdi abi bir yandan zayıfladı, diğer yandan baya genişledi. Gençle rahatlama hizmeti yapıyor.

19
1
yanıtYanıtla
GÜLTEPELİ:

Hamdi Alkan tüm gazetecileri evine davet et canlı yayında karını öyle bir döv ki 3 gün kendine gelemesin. Ondan sonra bak bakayım sana karşı gelebiliyor mu çekip giderse bırak gitsin öyle karı düşman başına. .

8
10
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Hamdi Alkan geçmişte dizginleri kaptırmış zamanında kafasını ezseymiş kadın saygıdan olmasa da korkudan saygı duyardı

13
5
yanıtYanıtla
What:

What???

yanıt0
yanıt1
YETMİSUC:

SAPP

yanıt0
yanıt0
GÜLTEPELİ:

Hamdi Abi açık adresini yazda sana boynuz göndereyim yanında cilası da var bol bol parlatırsın

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title