Haberler

Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Gülcan ve Hülya birbirine girdi

Güncelleme:

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonu geçtiğimiz gün başladı. Sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı yarışmanın dünkü bölümünde Hülya ve Gülcan soğan dolmasını yemeğinden dolayı birbirine girdi.

TARTIŞMA ALEVLENDİ

Besime Hanım günün yarışma yemeği olan "Soğan Dolması" için puanlarını verdi. 5 puanı Hatice'ye ve 1 puanı da gelini Gülcan'a verince herkes şaşkınlığını gizleyemedi. Gülcan, özellikle Hülya'nın tabağı ile kendi tabağını karşılaştırınca tartışmanın fitili ateşlenmiş oldu. Karşılıklı sözlü tartışma içine giren gelinler, Gülcan'ın"Bir sus! Senin gözün bozuk, git yanımdan!" demesiyle iyice gerildi.

Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Gülcan ve Hülya birbirine girdi

BİRBİRİNİN ÜZERLERİNE YÜRÜDÜLER

Hülya da, kendisine ağır gelen bu cümlelerden sonra küplere bindi. Gülcan'a "Sen kimsin ki beni kovuyorsun!" diye sert karşılık verdi. İkili arasında sesler iyice yükseldi ve birbirinin üzerine yürüdüler. Tartışmanın alevlenmesiyle devreye giren Besime, gelini Gülcan'ı yanına çağırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Ürek Kanal D Haberler

500

Yorumlar (18)

RTÜK GÖREV BAŞINA LÜTFEN:

Böyle gereksiz programlar kapatılsın. .

21
0
yanıtYanıtla
GERÇEK ASLI:

Ne gelinlikle alakaları var ne yemekle. Sadece seviyesiz bir kurgu ve gelsin reytinler. Belgesel izleyin inana daha faydalı bunlardan.

17
0
yanıtYanıtla
Sahte Aslı:

Aynen katılıyorum

yanıt3
yanıt0
eylül:

yemek yapmıyorlar dedikodu ve kavga. . . . reyting alınsın yeter. . . gerisi boş. . . . . . . . . . . .

13
0
yanıtYanıtla
A.D.:

reyting lazım kavga da olacak dövüş olacak reyting uğruna bunlar olmalı

12
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Televizyonun modası geçti. İnternet ve youtube varken televizyona gerek yok. Neden kendi istediğim şeyi izlemek varken tv kanalı yöneticisinin seçtiği şeyi izleyeyim ki?

11
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

ALLAHTAN YABANCI KANALLAR VAR

8
0
yanıtYanıtla
Buğra:

ikisini tutup kafa kafaya tutuşturma isteği

8
0
yanıtYanıtla
ADANALI66:

Cok gereksiz ve seviyesi düsük bir Program. Bu Programa bakiyorum yok Yemekteyiz Programina bakiyorum da ve su soru geliyor aklima : Biz MILLET olarak niye saygin ve seviyeli bir sekilde yarisamiyoruz ? Yemekteyiz`de Puan dagilimini görenler var mi ? Ne karsidaki Insana saygi kalmis nede Emege saygi kalmis. Ama Türk Milleti aynen böyle seyleri görmek istiyorki demek böyle gereksiz Programlar yayinlaniyor. Alman yemekteyiz Programina bakinca bizim Türk Versiyonundan ve malesef Milletimden utaniyom

7
0
yanıtYanıtla
Ahsobe:

Yeter artık bu gibi sevyesiz programları bıktık hele gelinim mutfakta programı tam bir terbiyesizlik RTÜK ne yapıyor kapatsın bu programı ahlaksızlık diz boyu

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title