Haberler

Gelin adayı Melis Buse Betkayan, kendisine "Bacımsın" diyen damat adayına olan aşkını ilan etti

Güncelleme:

Kısmetse Olur programının sivri dilliliğiyle tanınan ismi Melis Buse Betkayan, aynı yarışmadan Adnan Kızıltaş'la olan aşkını Instagram hesabından duyurdu.

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan, programın diğer bir yarışmacısı olan Adnan Kızıltaş ile olan aşkını Instagram hesabından açıkladı.

"VARLIĞINA ŞÜKÜRLER OLSUN"

Betkayan "Şimdi nereden başlamalıyım? Seni sana nasıl anlatmalıyım? Adnan sen benim hayatımda gördüğüm, tanıdığım en büyük yürekli adamsın! Her düştüğümde yanımda oldun yeri geldi ben seni kızdırdım kırdım ama sen ne olursa olsun benden vazgeçmedin iyi ki de vazgeçmedin çünkü sen benim içimde ki Melis'i yani gerçek Melis'i gördün! Ve yine o günlerden birindeyiz sen tabi ki yine yanımdasın! Adnan Kızıltaş seni çok seviyorum! Sen benim değerlim, sen benim dostum, sen benim ahiretliğim.. Varlığına şükürler olsun! Yüce Rabbim bizi son nefesimize kadar ayırmasın" sözleriyle sürpriz aşkını ilan etti.

Gelin adayı Melis Buse Betkayan'dan, sosyal medya hesabından ilan-ı aşk

Gelin adayı Melis Buse Betkayan'dan, sosyal medya hesabından ilan-ı aşk

"SEN BENİM BACIMSIN" DEMİŞTİ

Program bittikten sonra ortalarda pek fazla görünmeyen Melis Buse Betkayan, internet üzerinden sevenlerine yayın yapmaya başlamış, Betkayan programda tanıştığı Adnan Kızıltaş ile kamera karşısına geçmişti. Kızıltaş, "Sen benim her daim Allah nasip ettikçe bacımsın. İnsan yalan söyleyince burnu kaşınıyor gibi bir durum vardı değil mi" ifadelerinde bulunmuştu.

Gelin adayı Melis Buse Betkayan'dan, sosyal medya hesabından ilan-ı aşk

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kısmetse Olur DOST Partisi Instagram Haberler

500

Yorumlar (17)

ali köse:

BU NEYİN PROJESİ KAÇ GÜNDÜR BU KIZIN HABERLERİ YAPILIYO. YAPACAK HABER Mİ KALMADI

28
1
yanıtYanıtla
KIBRIS GAZISI:

AHLAKSIZLIK YALAN VE KURGUNUN ISLENDIGI OYUNCULARIN AJANSLARDAN TEMIN EDILDIGI EGITIMSIZ KÜLTÜR YOKSUNU CAHIL KEZBANLARA YÖNELIK ÜLKE AHLAKINA ÖRF VE ADETLERIMIZE UYMAYAN EVLILIK PROGRAMLARI HALKIN TEPKISI ILE BITIRILDI AMA NE HIKMETSE NEYE KIME HIZMET EDIYORSA BURALARDA MAGAZIN SAYFALARINDA PROGRAMLARINDA YENIDEN HORTLADI AMAC BELLI DEGILMI?

20
0
yanıtYanıtla
REZİL ARDAUİEA:

BU PROGRAM HALA YAYINLANIYORMU

12
0
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

ya ben anlamadım ki bu kadın kim yanındaki kim. nerenin gelin adayı. neler oluyor bu ülkede biri bana açıklasın

7
0
yanıtYanıtla
Levo:

Kısmetse olur diyorlar boş işler bunlar nedense bir türlü kısmet olmuyor..

4
1
yanıtYanıtla
muro:

zaten hep øyle olur kardesim bacim annem dedem babam der iken ortaya yeni bir sapiklik cikar

5
0
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

Anadolulu insanlar icin normal! kim kime dum duma, akrabayimis komusu imis sen gec onlari adamlarin kafasindaki ''el koyacagina ben el atim''

yanıt0
yanıt0
razor:

ülke komünist dolmuş atalarımızdan onlar adına utanıyorum Allahın huzuruna çıkacak yüzümüz yok

2
1
yanıtYanıtla
İNSAF:

Saçmalamayın Adnan evlenmiş. Meclis arkadaş olarak seviyor onu. Ama Adnan sırf arkasından konuşmasın diye seviyormuş gibi yapıyor yani korkudan

3
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Bu GACININ SURATI Michael Jacksona benzemiş !!!

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title