Haberler

Ferhat Göçer, Sinan Akçıl'ın eski sevgililerini anlatınca Burcu Kıratlı mekanı terk etti

Güncelleme:

Can Tanrıyar'ın oğlunun düğününde Sinan Akçıl ile sahneye çıkan Ferhat Göçer, Burcu Kıratlı'nın karşısında Akçıl'ın eski sevgilisi Hadise ve İzel'den bahsedince gerginlik yaşandı. Kıratlı oturduğu masayı terk ederek tepki gösterdi.

Televizyoncu Can Tanrıyar'ın oğlu Anılcan Tanrıyar dün akşam Revna Alp ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde Ferhat Göçer'in yaptığı gaf Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında soğuk rüzgarlar estirdi.

SİNAN AKÇIL'IN ESKİ SEVGİLİLERİNİ ANLATTI

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; Düğünde Sinan Akçıl ile sahneye çıkan Ferhat Göçer, sözleri Akçıl'a ait olan Kızım şarkısını okudu. Şarkı sonrası Sinan Akçıl'a dönen Ferhat Göçer şöyle söyledi: "Bir gün Sinan'a gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride de Hadise vardı. Bir baktım Hadise ağlıyordu, meğerse Sinan Akçıl, Hadise'ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış. O şarkı da okuduğum Kızım şarkısı"

Bunun arkasından Göçer, Akçıl'ın 'Biri Bana Gelsin' şarkısını da o zamanlar aşk yaşadığı İzel'e yazdığını söyleyince ortalık iyice gerildi.

Ferhat Göçer, Sinan Akçıl'ın eski sevgililerini anlatınca Burcu Kıratlı mekanı terk etti

BURCU MASAYI TERK ETTİ

Göçer'in açıklamalarından sonra gerilen Akçıl, "Ben şu an hayatımdaki bütün güzel şarkıları biricik karıma, eşime Burcu Kıratlı'ya söylüyorum" dedi. Ferhat Göçer'in peş peşe yaptığı gaflardan rahatsız olan Burcu Kıratlı ise oturduğu masayı terk etti. Kıratlı, Akçıl ve yakın çevresinin ikna çabalarından sonra düğün mekanına geri döndü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Kıratlı Can Tanrıyar Ferhat Göçer Sinan Akçıl Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (20)

bitirim:

dangalak ferhat. sen önce kendini temizle.

41
4
yanıtYanıtla
RİSOTTO:

Bu kadar hanzo olunur yani

29
1
yanıtYanıtla
MERSİNLİ TAHSİN:

Sinan Akçılı kıskanmış. Eee sende o tip yok koçum.

22
2
yanıtYanıtla
FERHAT GÖÇER:

Arkadaşlar ben Ferhat. iyi ve kötü yorumlarınız için teşekkür ederim. bir daha olmayacak söz, beni affedin

9
9
yanıtYanıtla
SİNAN AKÇIL:

Ferat senin yüzünden hatunu nasıl ikna etceğimi bilemedim daha da sana şarkı markı yok

yanıt10
yanıt2
...:

bu adamda her sevgilisi için sarkı yapıyordu ne romantik(!)

17
0
yanıtYanıtla
adını yaz:

EYVAH!!! Dolar fırlar şimdiiii

15
0
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Hadi Ferhat Göcer mallik yapmis, olanlari anlatmis. Ulan Sinan Akcil, sen karini bütün sarkilari sana yaziyorum diye mi kandiriyorsun? ne ahmaklar var

11
3
yanıtYanıtla
kadir:

Allah başka dert vermesin

8
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

AYYYYY!!!!!. NE KADAR ÖNEMLİ Bİ HABER BRAVO.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title