Haberler

Esra Erol, internetten tanıştığı adamla ilişkiye giren evli kadına fena patladı

Güncelleme:

Esra Erol, internetten tanıştığı adamla ilişkiye giren evli kadına "Kendisini bekar olarak tanıtmış. Böylesine büyük yalanları küçültüp de söylüyorsunuz. Bunların ortaya çıkmaması mümkün değil" sözleriyle tepki gösterdi.

Esra Erol'un kapısını çalan 23 yaşındaki Recep Özsoy, internetten tanıştığı daha sonra da evlendiği eşi Hülya Özsoy'un yine internetten tanıştığı Arif Yörük isimli bir gence kaçtığını iddia etti. Gözyaşları içerisinde eşi Hülya'yı sevdiğini anlatan Recep, boşanmak istemediğini söyledi ve eşine "Dön" diye yalvardı.

Olayın yankıları devam ederken Esra Erol, başka erkekle ilişkiye giren ve kocasının canlı yayında ağlayarak, "Eve dön. Mutlu günlerimize dönelim" diyerek yalvardığı paylaşılamayan Hülya'ya sert sözlerle yüklendi.

"GERÇEKLER ENİNDE SONUNDA ORTAYA ÇIKIYOR"

Hülya'yı kaçtığı kişiye ve ailesine "Bekarım" diyerek yalan söylediğini belirten Erol, "Yalanlar bir yere kadar saklanabilir ve söylenebilir. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar. Arif'in ailesine bekar bir kadın olduğunu söylüyor. Sonra da evli olduğu ortaya çıkıyor. Ailenin ilk yaptığı şey Hülya'yı evden atmak oluyor. Hatta Arif'in babasının şiddet uyguladığı da öne sürüldü" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

3. Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (137)

Üç Hilal ama Osmanlı:

Memleket cahil, cühela, ahlaksız insanlarla dolu yaw

126
4
yanıtYanıtla
ÜÇ CELAL AMA HORMONLU:

''. . . . . ahlaksız insanlarla dolu yaw'' yanlis bir yan cümle, dogrusu ''. . . ahlaksız insanlarla DOLDU yaw'' olmaliydi.

yanıt9
yanıt8
MİYAVVVVVVVVVVV:

YAW DEĞİL MİYAW OLACAK

yanıt6
yanıt14
Rtuk uyuma:

Sırf reyting ugruna boyle yayınlara ızın veren rtuk uyuma topluma neler neler ızlettırıyorlar sırf reyting ugruna yazıklar olsun aıle ve sosyal politikalar bakanlığı yetkililerı ne yapıyor

99
2
yanıtYanıtla
Serdar:

Rezillik

73
1
yanıtYanıtla
Vaaay:

Bu programı izlemeyin. Tehlikenin farkına varın. Amacı çok net bu programın.

54
5
yanıtYanıtla
Hülya:

ATV rezilliğini görmeyen RTÜK senin Allah belanı versin

30
6
yanıtYanıtla
MEMİD:

KALİTENİZ BU KDR İŞTE SZİN , BİZ ÜLKEMİZE AİLE İÇİ FAYDALADA KATKI SAĞLAYACAK PROGRAMLAR İSTYORUZ, BU PROGRAM BİZİM AİLE KÜLTÜRÜMÜZE AYKIRI, SİZİ AYIPLIYORUM, YAZIK VALLA BÖYLE BİR PROGRAMDA BÖYLE AİLE KÜLTÜRÜ OLMAYAN İNSANLARI ÇIKARTIP MAYMUN GBİ OYNATMANIZA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM, REİS E SESLENİYORUM. BU KANAL DERHALLLLLL KAPATILSINNNNNNNNNNNNNNNNNN

28
3
yanıtYanıtla
Fh:

Allah hepinizi kahr-u perişan etsin

30
1
yanıtYanıtla
BLUBB:

Ameeeen. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title