Haberler

Eski eşi ve yeni aşkıyla parti yapan Zeynep Bastık'ın "Aştık bunları" demesi tepki çekti

Güncelleme:

Şarkıcı Zeynep Bastık dün akşam menajerliğini yapmaya devam eden eski eşi Tolga Akış ve yeni sevgilisiyle bir mekanda eğlenerek "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" dedi. Bastık'ın sözleri binlerce kullanıcının tepkisini çekti.

2021 yılında nikah masasına oturan Zeynep Bastık ve menajeri Tolga Akış, evliliklerinin 1. senesi dolmadan boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz sene tek celsede boşanan çift, yeni aşklara yelken açtı. Akış'ın dün akşam verdiği partiye yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile giden Bastık'ın "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" demesi tepkilerin hedefi oldu.

"BU NASIL BİR MEZHEP?"

Zeynep Bastık Arnavutköy'de bir mekanda arkadaşları ile yeni yılı kutladı. Mekan önünde Muhabir Online muhabiriyle sohbet ederek yeni projelerinden bahseden Bastık, sevgilisi ve eski eşi ile yan yana olması sorulunca "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" karşılığını verdi. Şarkıcının sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bastık için "Bu kadar modern olmak istemiyorum" ve "Mezhep genişliği" yorumları yapıldı.

İşte Zeynep Bastık'ın sözleri için yapılan yorumlar...

Eski eşi ve yeni aşkıyla parti yapan Zeynep Bastık'ın sözlerine tepki yağıyor: Aştık bunları

Eski eşi ve yeni aşkıyla parti yapan Zeynep Bastık'ın sözlerine tepki yağıyor: Aştık bunlarıTolga Akış ve Zeynep Bastık

Eski eşi ve yeni aşkıyla parti yapan Zeynep Bastık'ın sözlerine tepki yağıyor: Aştık bunlarıZeynep Bastık ve Ali Can Ayyıldız

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Zeynep Bastık Tolga Akış Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

hayrullah sonel:

Ahlakın toplumsal değerlerin yılla ilgisine 2050 olunca çıplak gezip sokakta sevişmektemi normal olacak edep edep

125
13
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

KONUMUZ BUMU ?? FİLİSTİN HALKI İÇİN YAZIN ARKADAŞLAR..BUNLAR KİM Kİ

99
26
yanıtYanıtla
Nursah Ayhan:

Ne bekliyorsunuz kıskançlık yapıp öldürmesi dahami normal gayet konuşup anlaşıp bosanmislar herkesde hayatına devam ediyor bence linç edenler aşamamış bazı şeyleri nokta

18
87
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Üçü bir arada

84
14
yanıtYanıtla
hacı mehmet:

herkesin hayatına kimse karışamaz mesela

4
49
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ne yapsın orası çok geniş haliyle oraya hepsini sığdrıyor bütün mesele genişlikte

44
5
yanıtYanıtla
hacı mehmet:

İş için görüştün diyelim birlikte nasıl eğlenebiliyorsunuz !

23
1
yanıtYanıtla
Halil Küçük:

cidden midem bulandı

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title