Haberler

Eski eşi Chloe Loughnan'a 1 milyon lira tazminat ödemeyi kabul eden Serdar Ortaç senet imzaladı

Güncelleme:

Serdar Ortaç 5 yıllık eşi Chloe Loughnan ile geçtiğimiz ağustos ayında boşanmıştı. Ortaç'ın boşandıktan sonra eşine ödediği nafaka ve tazminat için senet imzaladığı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve İrlandalı manken Chloe Loughnan, 5 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl ağustos ayında bitirme kararı alarak mahkemenin yolunu tutmuştu. Tek celsede boşanan çiftin anlaşmalı olarak ayrıldıkları Ortaç'ın Chloe'ye 1 milyon lira tazminat ödeyeceği öğrenilmişti. Çok konuşulan boşanma ile ilgili şaşırtan bir bilgi daha gündeme geldi.

BOŞANMA PROTOKOLÜNE DAİR BİR İDDİA DAHA

5 yıllık evlilikleri biten ünlü çiftle ilgili ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. Popçu Serdar Ortaç ve İrlandalı manken Chloe Loughnan'ın boşanma protokolüne dair ilginç bir detay ortaya çıktı.

Eski eşi Chloe Loughnan'a 1 milyon lira tazminat ödemeyi kabul eden Serdar Ortaç senet imzaladı

SENET İMZALADI

Ortaç'ın boşanırken Loughnan'a 1 milyon lira tazminat ödemeyi kabul ettiği ve bu para için de senet imzaladığı öğrenildi. Şarkıcı, eski eşine her ay 100 bin lira ödüyor.

Eski eşi Chloe Loughnan'a 1 milyon lira tazminat ödemeyi kabul eden Serdar Ortaç senet imzaladı

"BAŞKA BİRİNE BAKAMIYORUM" DEMİŞTİ

Eşinden sürpriz bir kararla ayrılan ve bu sıra magazin gündeminin en çok konuşulan ismi olan Ortaç, "Evlilik çok güzel bir duygudur. Gerçi, artık ben boşandım. Ama hala başka birisine bakamıyorum, bakmak istemiyorum" diyerek itirafta bulunmuştu.

Eski eşi Chloe Loughnan'a 1 milyon lira tazminat ödemeyi kabul eden Serdar Ortaç senet imzaladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Hikmet:

Az bile kaptırmış bu kadına, beter ol kumarbaz

7
8
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Binlerce dansöz var! :)))))))

11
0
yanıtYanıtla
Avni:

naber çıtır

yanıt9
yanıt2
İspiyoncu:

DİKKAT.....DÜRBÜNLÜ ÇIKABİLİR.....HA HA HA....

yanıt3
yanıt3
Nertuc:

Evlilik sözleşmesini bozan senedi haydi haydi bozar.

6
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

bu nafaka ne arkadas o adami hayatinda istemiyorsan parasinida isteme turk erkekleri evlenmeden once mutlaka evlilik anlasmasi yapin nafaka nedir iki ay evli kal omur boyu bak bu ne sacmalik

7
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Gıybet çekemiyorlar bizi kıskanıyorlar bizi deliriyorlar sevdikçe seni. :)))

6
1
yanıtYanıtla
Avni:

gazoz içenmi

yanıt12
yanıt2
uCube:

Her ay 100 bin ne yaptın sen Serdar Ortaç? Hadi kaçtım, iki ay''da bir yeni ev alıyorum beyler boşta olan gelsin kalsın ortak öderiz. ;)))

4
2
yanıtYanıtla
aristokrat:

bence bir psikolağa görün kadın resmen seni söğüşlemiş sen hala söğüşlesede ona aşıksın tipik türk erkeği çok var benim tanıdığım ama ünlü olmayan böyle tabi hep kazanan kadın oluyor maalesef

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title