Haberler

Eşi Zafer Çika'yı Kaybeden Demet Akbağ'dan Günler Sonra Duygusal Paylaşım

Güncelleme:

Eşi Zafer Çika'yı kaybeden usta oyuncu Demet Akbağ, günler sonra duygusal bir paylaşımla sessizliğini bozdu.

Demet Akbağ, geçtiğimiz ay İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden eşi Zafer Çika hakkında duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

EŞİNE OLAN ÖZLEMİNİ DİLE GETİRDİ

Eşi Zafer Çika'yı kaybettikten sonra sessizliğe bürünen Demet Akbağ, yaklaşık 50 gün sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Son olarak geçtiğimiz haftalarda eşinin ölümünün 40. gününde mevlit okutan Akbağ, Nazım Hikmet'in şiiriyle takipçilerine, eşine olan özlemini dile getirdi.

Eşi Zafer Çika'yı Kaybeden Demet Akbağ'dan Günler Sonra Duygusal Paylaşım

"KALDI İŞTE; ÇAYIMIZ BARDAKTA"

Nazım Hikmet'in, "Kaldı işte; çayımız bardakta, çocukluğumuz sokaklarda, mutluluğumuz kursağımızda, sevdiklerimiz uzaklarda, gülüşlerimiz fotoğraflarda " şiirini paylaşan Akbağ, sevenlerini duygulandırdı.

Eşi Zafer Çika'yı Kaybeden Demet Akbağ'dan Günler Sonra Duygusal Paylaşım

Eşi Zafer Çika'yı Kaybeden Demet Akbağ'dan Günler Sonra Duygusal Paylaşım

Eşi Zafer Çika'yı Kaybeden Demet Akbağ'dan Günler Sonra Duygusal Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (25)

KÜBRA:

100 YIL SONRA ŞUANKİ İNSANLARI ÇOĞU YAŞAMIYOR OLACAK, BENDE DAHİL. . . AMA NEDENSE HİÇ ÖLMEYECEKMİŞİZ GİBİ YAŞAMAK TAM DELİLİK ZATEN

46
1
yanıtYanıtla
Öyledir:

Nerden gelir yolun Nereye varır menzilin Nerden gelip gittiğini Anlamayan hayvân imiş

yanıt2
yanıt0
KENAN KARA:

ÖLÜM ADALETLİ ZENGİN FAKİR HERKESE . . . SERVETİN KURTARAMAZ DOSTUM

37
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah sabır versin oğluna kendisine

32
0
yanıtYanıtla
BİNGÜL TEYZE:

Gani gani rahmet diliyorum nur içinde yatsın mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah

29
0
yanıtYanıtla
Feryal:

Allah Sabir Versin

29
0
yanıtYanıtla
Taklit:

Amin. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin

yanıt6
yanıt1
veysel durmaz:

hayatın hepimiz icin fani oldugunu unutmamak lazım ablam. bize dusen gidenlerin ruhunu incitmeden hareket edebilmmek. allahtan rahmet diliyorum ablacım.

27
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Herkesi güldüren kadına bu acılı yüz ifadesi hiç yakışmadı.Allah sabrını versin.Zamansız yarım kalmak

25
1
yanıtYanıtla
coco:

ZOR ZANAAT İNSAN OLMAK

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title