Haberler

Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı heyecanlandırdı: Diziye dönüyor musun?

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisinde beş sezon boyunca TRT 1 ekranlarında boy gösteren Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı takipçilerini heyecanlandırdı. Sakallarının iyice uzadığı görülen Düzyatan'a takipçilerinden yorum yağdı.

5 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve her bölümünde reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin devam niteliğinde çekilen Kuruluş Osman'da başrole Burak Özçivit gelmişti. Diriliş Ertuğrul'un sona ermesinin ardından Engin Altan Düzyatan da FOX TV'de yayımlanan Kurşun dizisine transfer olmuş yeni bir başlangıç yapmıştı.

KURULUŞ OSMAN'A DAHİL OLACAĞI KONUŞULUYOR

Ancak reytinglerde umduğunu bulamayınca erken final şoku yaşayan Engin Altan Düzyatan'ın, bir süredir 'Kuruluş Osman'a dahil olacağı konuşuluyor. Sakallarını yeniden uzatmaya başlayan Düzyatan'ın takipçileri, oyuncudan gelecek müjdeli bir haber bekliyor.

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU!

Son olarak Engin Altan Düzyatan, Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Sakallarının iyice uzadığı görülen Düzyatan'a takipçilerinden anında yorum yağmaya başladı.

Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı heyecanlandırdı: Diziye dönüyor musun?

Oyuncunun Kuruluş Osman'a dahil olup olmayacağını merak eden takipçiler, 'Kuruluş rolüne bürünmeye başlamışsın', 'Kayı seni bekliyor', 'Diziye dönüyor musun?' 'İnşallah sakalları düşündüğüm şey için uzatıyorsundur' şeklinde mesajlar yağdırdı. Düzyatan'ın diziye dahil olup olmayacağı ise henüz merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Haberler

500

Yorumlar (179)

ASLI:

ESKİDEN CÜNEYT ARKIN DA ÇEVİRİRMİŞ BUNUN GİBİ SAÇMA FİLMLERİ. HİÇMİ YAPACAK BAŞKA İŞİNİZ YOK BÖYLE GERÇEK İLE ALAKASI OLMAYAN UYDURUK DİZİLERİ İZLİYOTSUNUZ. GERÇEK TARİHİ ÖĞRENMEK İÇİN KİTAP OKUYUN.

30
203
yanıtYanıtla
Komik:

TABİ HAKLİ ZALİM İSTANBUL YASAK ELMA GİBİ KİM KİMİN CEBİNDE OLAN DİZİLERİ İZLEMEK LAZİM ONLAR DAHA İYİ

yanıt32
yanıt5
Tolga:

Biz tarihi okuyoruz ama senin okuduğun yerden değil bizim Osmanlımız Ertuğrul gazilerdir seninkine star oynattığı muhteşem yüzyıldır. Biz Osmanlı torunuyuz atamız belli seninki kimse o tarihi okuyorsun zaten..

yanıt42
yanıt0
gerçekci:

aslı çok doğru demişsin gerçek tarihi öğrenmek için kitap okumak lazım fakat birşeyi eksik söylemişsin önce kitabı senin okuman lazım çünkü dizide zaten tarih anlatılıyor.

yanıt27
yanıt1
Ertuğrul Gazi:

Döneceğim evlatlarım

22
4
yanıtYanıtla
a:

hahaha

yanıt0
yanıt0
kanuni sultan süleyman:

rica ediyoruz dön sensiz olmaz :)

yanıt5
yanıt0
Memleketim:

Kurulus Osman dizidinde Osman''in derdi Osmanli''yi kurmak deyil sanki uskur derdinde gibi geldi bana.

16
4
yanıtYanıtla
Türkiyemmm:

Cok dogru diyon

yanıt5
yanıt1
wwwwww:

kes be belden aşağı gibi yansıtma)))))))))))

yanıt1
yanıt5
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title