Haberler

Emel Sayın'dan "En büyük pişmanlığınız nedir?" sorusuna duygulandıran cevap

Güncelleme:

Usta sanatçı Emel Sayın, çocukluk arkadaşı Hülya Koçyiğit'in programında hayattaki en büyük pişmanlığını anlattı.

Güzel oyuncu ve sanatçı Emel Sayın, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Sayın, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunurken en büyük pişmanlığını da evlat sahibi olamamak olduğunu söyledi.

YÜREK BURKAN İTİRAF

Çocukluk arkadaşı olan Koçyiğit ile geçmişten günümüze birçok konu hakkında sohbet eden Sayın, "Kimse bilmez ama biz çocukluk arkadaşıyız. Annelerimiz sayesinde tanıştık, iyi ki de tanışmışız" dedi. "Hayattaki en büyük pişmanlığın nedir" sorusuna "Evlat sahibi olamamak" yanıtını veren sanatçı, evlat sevgisinin yerine yeğenlerini koyduğunu ve onları çok sevdiğini söyledi.

"OKULUN ASSOLİSTİ GİBİYDİM"

Müzikle olan ilişkisinin çok küçük yaşlarda başladığını belirten Emel Sayın, ilk hatırladığının da henüz altı yaşında müzik dersinde söylediği ağıt olduğunu belirterek, "O günden sonra her sınıf müzik dersinde beni çağırmaya başladı, okulun assolisti gibiydim." dedi. İlk sinema filmi teklifinin de sahne aldığı mekanın kulisinde edildiğini belirten Emel Sayın, Ayhan Işık'la birlikte oynayacağını söylediklerinde çok heyecanlandığını dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Koçyiğit Emel Sayın Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (14)

ercan:

senin pişmanlığından bize ne sanamı üzüleceğiz

6
34
yanıtYanıtla
Alma mazlumun ahını:

Tarık Akan senin yüzünden hapislere düştü, dayak yedi. Sen de evlatsızlığınla idare et gari.

7
15
yanıtYanıtla
Çöpçü:

çöp götürecekler,tabiki günah götürecekler.

3
13
yanıtYanıtla
;:

SEN NE GÖTÜRECEGINI SANIYORSUN GARANTISIMI VAR?

yanıt11
yanıt3
Yılmaz:

Allah ahiretteki tek yargıçtır. Hemen de yargılamış hükmünü vermişsin. Parayla iman kimde yine bir rabbimiz bilir.

11
4
yanıtYanıtla
EERTYMN:

NASIL GÜZEL İNSANLAR BÖYLE Bİ TOPLUMDAN BÖYLE GÜZEL İNSAN ÇIKMASI İLGİNÇ BİZİM HALK ÇOK ÇİRKİN

5
3
yanıtYanıtla
Marketçi:

bunlar ahirete ne götürecekler acaba..?

3
2
yanıtYanıtla
VS:

Niye evlenmemiş kısır mıymış ? Para bunlarda, hayat refahı bunlarda, elini sallasa ellisi de bunlarda.

1
4
yanıtYanıtla
Çakıl:

Sağlıklı ola ola çocuk istemeyen insanların aklına yanarım.Bu yalan dünyanın en gerçek duygusu evlat sevgisi.Allah isteyen herkese nasip etsin...

5
0
yanıtYanıtla
Yapmacıktır kendisi:

Çocuğu iyice zıvanadan çıkabilir başkalarını üzebilirdi. İyi anne olur muydu bilinmez

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title