Haberler

Ece Erken-Demet Akalın Kavgasına Bircan Bali de Dahil Oldu

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın'ın, eski eşi Serkan Uçar ve ailesiyle yakınlaşmasına çok kızan Ece Erken, canlı yayında ünlü popçuya ateş püskürmüştü. O sözlerin ardından Erken hakkında tedbir kararı aldıran Akalın'a, bu kez de Bircan Bali yüklendi.

Demet Akalın'ın Serkan Uçar ve ailesiyle yakınlaşmasına çok kızan Ece Erken, Akalın'a "2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi ağır sözler söyleyen Demet Akalın dün Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar'ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki! Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım. Demet Akalın'ın gerçek yüzü bu ama." ifadelerini kullanmıştı.

Ece Erken-Demet Akalın Kavgasına Bircan Bali de Dahil Oldu

KARARA UYMAZSA ZORLAMA HAPİS

Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine Demet Akalın, mahkemeden tedbir kararı çıkarttı. Karara göre Erken bir ay boyunca Akalın'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

Ece Erken-Demet Akalın Kavgasına Bircan Bali de Dahil Oldu

TARTIŞMAYA BİRCAN BALİ DE DAHİL OLDU

"Söylemezsem Olmaz" yorumcusu Bircan Bali ise programda Akalın'a sert çıktı. Bali, canlı yayında, "1 saatte nasıl tebligat aldırdı, bana da konuşma yasağı aldır yoksa geçmişte yaşadığın davaları ben ortaya çıkaracağım. Demet Akalın herkesin arkasından konuşuyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Bircan Bali Ece Erken Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

x:

çingenelikte demet akalın derim başka tanımam. . kibariyeye çingene diyenler utansın

33
0
yanıtYanıtla
SASİBARİ:

HERKES SORUNLU DEMET NORMAL BIRAK ARTIK İNSANLARI BAK KENDİ YOLUNA BIRAK ÇOK İTİCİLEŞİYORSUN

11
1
yanıtYanıtla
NURCAN:

DEMET AKALIN I SEVMEZ OLDUM ÇOK LAUBALİLEŞTİ. ÇOK AYIP BİRAZ DURUL EDEBİNİ TAKINMALISIN

11
0
yanıtYanıtla
Hava:

Demetcigim sen nden bunlara uyupda malzeme veriyon don arkani.yuru kizim

1
10
yanıtYanıtla
dürüst:

demet argo kadın kendini bişey sanıyo hemde cok haksız . sevemsemde haklı haksızı ayırırım ki zaten haksız olmasa hemende tebligat göndermezdi neyseeee:)

8
0
yanıtYanıtla
MİRAY:

YA SİZ NASIL İNSANLARSINIZ MİLLETİN GÜNDEMİ SİZMİSİNİZ? HERKES ÖNCE KENDİNE BAKSIN SONRA BAŞKASINA DİL UZATSIN YAZIK BOŞUNA YAŞIYORSUNUZ BU HAYATI. . . . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Gh:

Magazinde bu konuşmaları gördüm . Ece erken haklı. Demet akalın haksız.

4
2
yanıtYanıtla
adanus:

yiyin birbirinizi ülkece kurtulalım sizden gereksizler

5
0
yanıtYanıtla
SS:

Kim hali kim haksiz bilmem ama demet akilli bir kadin

2
3
yanıtYanıtla
ilayda:

bunlar zamanında birbirlerine ne hakaretler yapmışlardı ne zaman kaka olmuşlar tv ye çıkınca kendilerini yorumcu sanan bu zavllılar başkalırın hayatını eleştirinceye kadar siz önce kendi çöplüğünüzü temileyin mileltin namus bekçisimi sandınız kendiniz başkasının namusuna il uatmak hayasızca ikinizde çok seviyesizisiniz zaten sizin gibileride ancak o kanal oaklar defolup gidemediniz bir zavalllılar

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title