Haberler

Dünya Yıldızı Adele, Belediye Nikah Dairesinde Evleniyor

Güncelleme:

Dünyanın 30 yaş altındaki en zengin ünlüsü ilan edilen İngiliz şarkıcı Adele, düğününü belediye evlendirme dairesinde yapma kararı aldı.

28 yaşındaki şarkıcı Adele, aynı zamanda 4 yaşındaki oğlu Angelo'nun da babası olan Simon Konecki ile en sonunda evlenme kararı aldı. Ünlü şarkıcının arkadaşlarına söylediğine göre, düğünü mümkün olduğunca basit tutmayı hedefliyor.

'ELİ SIKI' DİYENLERE CEVAP ARKADAŞINDAN

Konuyla ilgili olarak Adele'nin bir arkadaşı, "Eli sıkı değil. Herkesin güzel bir gün geçirmesi için kesenin ağzını açmaktan çekinmez. Sadece fazla gösterişli ve resmi olmasını istemiyor." açıklamasını yaptı. Ünlü şarkıcı bu yüzden, ABD devletine ait bir evlendirme dairesinde dünyaevine girecek.

EŞİNİN ESKİ EVLİLİĞİNDEN KIZI DA KATILSIN DİYE...

Yaklaşık 5 senedir beraber olan çift, ABD'nin en zengin muhiti olan Beverly Hills'te yaşıyordu. Adele, ABD'li eşi Simon Konecki ile Los Angeles'ta evlenmeyi düşünüyor, böylece Simon'un eski evliliğinden kızı da nikaha katılabilecek.

Ünlü şarkıcı daha sonra ülkesi İngiltere'ye dönerek ailesi ve arkadaşları ile ufak bir kutlama yapmayı planlıyor. Ancak aynı tutuculuğu elbisesi konusunda göstermeyeceği, düğün kıyafetinin çok göz alıcı olacağı söyleniyor.

ADELE KİMDİR?

İngiliz şarkıcı-söz yazarı ve müzisyen Adele Laurie Blue Adkins yani müzik dünyasında bilinen adıyla 'Adele', 1988 yılında doğdu. 2006'da bir arkadaşının Adele'e ait bir demoyu Myspace'e göndermesinden sonra XL Recordings, şarkıcıya bir kayıt sözleşmesi teklif etti. Bir sonraki yıl, BRIT Ödülleri'nde "Eleştirmenlerin Seçimi" ve BBC'nin "2008'in Sesi" ödülünü kazandı. İlk albümü 19 ile Adele hem ticari başarı hem de eleştirmenlerin takdirini kazandı. Albüm, Birleşik Krallık'ta (BK) bir numaradan giriş yaptı ve dört defa platin kazandı. ABD'deki kariyeri, izleyici rekoru kıran 2008'in sonlarındaki Saturday Night Live bölümü ile yükseldi. 2009 Grammy Ödülleri'nde En İyi Yeni Sanatçı ile En İyi Kadın Vokal Pop Performansı dallarında ödül kazandı. 2015 yılında, "Hello" single'ını piyasaya sürdü. Bu şarkıyla Youtube'da 1 milyar izlenme rakamına ulaşan ilk şarkıcı olmuştur.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Simon Konecki Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title