Haberler

Demir Demirkan Sevgilisini Öpücüğe Boğdu

Güncelleme:

Sertab Erener'le 18 yıllık ilişkisini bitirerek lise aşkına dönen Demir Demirkan, katıldığı ödül töreninde sevgilisini öpmeye doyamadı.

Demir Demirkan, katıldığı ödül töreninde sevgilisi Seda İnce'yi öpücüğe boğdu.

TÖRENE SEVGİLİSİYLE KATILDI

Boğaziçi Üniversitesi tarafından bu yıl 12'nci kez düzenlenen 'Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri', önceki akşam sahiplerini buldu. Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Üst Bahçe'de gerçekleşen ödül törenine, Demir Demirkan da sevgilisi Seda İnce'yle katıldı.

ÖDÜLÜNÜ ÖPÜCÜKLE KUTLADI

'En İyi Rock Müzik Sanatçısı' seçilen Demir Demirkan, ödülünü aldıktan sonra Seda İnce'yle romantik anlar yaşadı. Bahçe içinde sarmaş dolaş olan ve birbirlerine öpücükler konduran ikili, herkesin ilgi odağı oldu. İkili, soruları ise yanıtsız bıraktı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demir Demirkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (19)

ilginçmobilWeb@haberler.com:

Bumudur sertap erenere tercih ettiğin buruşuk dostum sen iyimisin ya

14
1
yanıtYanıtla
SonMobil-IOS:

Tipe bak ayran ic

13
1
yanıtYanıtla
LazkopatmobilWeb@haberler.com:

Bunlar Türkiyelimi

9
1
yanıtYanıtla
adasd:

OYLAR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4
6
yanıtYanıtla
HüsnüMobil-IOS:

Akapenin yeni türkiyesi

5
2
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

AKP gelmelidir o kadar

2
4
yanıtYanıtla
haha:

SEVGİLİDE SEVGİLİ OLSA ALLAH CANINI ALMAYA BU SERTAPDAN DAHA CİRKİN DAHA YAŞLI CADI. . .

5
1
yanıtYanıtla
ay yildizmobilWeb@haberler.com:

Kesin para vardir bu karida once sertapi yedi simdi bunu midem bulandi valla o saclar ne be oyle iğrenç

3
1
yanıtYanıtla
ArdaMobil-IOS:

İsterseniz orda yatın. Sanatçıymış. Gidin amerikada yapın. Sanatçılığınızı. Ondan sonra gençlerde size özeniyor. Son ra kim kime dum duma. Zaten boğaziçi de en önde geliyor maşallah.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

demir demirkan nekadar itici sevimsiz bi tipsin. . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title