Haberler

Demet Özdemir'den Engin Akyürek Açıklaması

Güncelleme:

Demet Özdemir'in "Benim Adım Farah" dizisindeki partneri olması için Engin Akyürek'le görüşüldüğü ortaya çıkmıştı. Özdemir'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

Demet Özdemir, Aslı Enver'in bebek beklediğini öğrendikten sonra affını istediği "Benim Adım Farah" dizisi için aldığı teklifle gündemde… Balon hastası oğlunu iyileştirmek için savaş veren bir annenin etkileyici hikayesini anlatan dizi 03 Medya tarafından FOX'a çekilecek.

PLAN SUYA DÜŞTÜ

Recai Karagöz'ün yöneteceği dizide Farah'ın partneri için Aslı Enver'li günlerde Ozan Akbaba'yla görüşülmüş ancak Kasaba Doktoru uzayınca bu plan suya düşmüştü. Şimdi Demet Özdemir'in kiminle partner olacağı merak konusuydu.

Kulislerden sızan bilgiye göre O3 Medya son yıllarda "Sefirin Kızı" ve "Kaçış" dizileriyle "Yolun Açık Olsun" filmini beraber çektiği Engin Akyürek'le görüşüyor.

Dün akşam yakın dostu Fatma Toptaş'ın doğum günü kutlamasında görüntülenen Özdemir, konu hakkında ilk kez konuştu.

"ÇOK İSTERİM"

"Engin Akyürek'le yeni diziye mi başlıyorsunuz?" sorusuna Özdemir "Çok isterim. Yaptığım görüşmelerimi hiç saklamadım. Şu anda görüşülüyor ama bir şeye karar verilir. Şu anda spesifik bir şey de söylemeyeyim.

İmza atılma aşamasına geldiğinde ben her şeyi güzel bir şekilde dile getirebileceğim" ifadelerini kullandı. (tv100)

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşında; Demet Özdemir, Türk oyuncu, model ve dansçıdır. 26 Şubat 1992 doğumlu Özdemir, 30 yaşındadır.

Fantastik drama dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'deki "Aylin" karakteriyle tanındı. Global arenada ilk çıkışını Can Yaman ile birlikte rol aldığı Star TV'de Erkenci Kuş dizisiyle yaptı.

'Dünyayla Benim Aramda' adlı diziyle gündemde olan Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlidir.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Recai Karagöz Engin Akyürek Demet Özdemir Sadece Sondakika Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title