Haberler

Çocukların En Sevdikleri Belli Oldu

Çocukların oylarıyla seçilen 'Kids's Choice Award' önceki gün sahiplerini buldu.

Çocuk kanalı Nickelodeon tarafından her yıl düzenlenen 'Kids' Choice Awards' (Çocukların Seçimi Ödülleri), hafta sonunda sahiplerini buldu. Los Angeles'ta düzenlenen ödül töreninin sunuculuğunu, oyuncu Josh Duhamel üstlendi. Duhamel'a sunuculukta; 'Pretty Little Liars' dizisinin yıldızı Lucy Hale, Jessica Alba ve Kevin Hart da yardımcı oldu.

22 DALDA ÖDÜL VERİLDİ

350 milyon oy sonucunda 22 dalda ödül verildi. Gecede Kristen Stewart iki dalda ödül aldı. 'The Hunger Games-Açlık Oyunları' da gecede 'En Sevilen Kitap' ve 'En Sevilen Film' olarak seçildi. Selena Gomez ve Kristen Stewart da geceden birer ödülle ayrıldı. Çocuklar 'En İyi Erkek Oyuncu' seçtikleri Johnny Depp ve 'En İyi Animasyon Seslendirme Sanatçısı' seçtikleri Adam Sandler'ın konuşmalarını dakikalarca alkışladı. Geceye katılamayan ancak uydu bağlantısıyla çocuklara 'En İyi Erkek Sporcu' ödülü için teşekkür eden basketbol oyuncusu LeBron James de çok alkış aldı.

TESELLİYİ BİRBİRLERİNDE BULDULAR

Gecenin üç ödüllü güzeli, birbirlerinden neredeyse hiç ayrılmadı. Bunda her üçünün de aşk hayatında zor bir dönemeçten geçiyor oluşu da etkili oldu. John Mayer'dan ayrılan Kristen Stewart, Justin Bieber ile yollarını ayıran Selena Gomez ve Robert Pattinson ile yeniden ayrıldıkları iddia edilen Kristen Stewart; bu özel gecede eğlenip stres attı.

YILDIZLAR YEŞİLE BOYANDI

Ödül töreninin vazgeçilmezlerinden biri; ödül almaya ya da şov yapmaya çıkan yıldızların başından aşağıya yeşil boya döküldüğü an. Bu yılki törende de başta sunucu Josh Duhamel olmak üzere birçok yıldız sahneyi yeşile boyanmış bir şekilde terk etti. Sandra Bullock, Kristen Stewart, Pitbull ve Neil Patrick Harris de bu şakadan nasibini alanlar arasında yer aldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kristen Stewart Josh Duhamel Los Angeles Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title