Haberler

Boşanacakları konuşulan Beren Saat eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutladı

Güncelleme:

Uzun zamandır boşanacakları konuşulan ve son olarak Instagram hesabından kazada hayatını kaybeden eski sevgilisinin fotoğrafı yayınlayan Beren Saat, bu sefer de eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutladı.

Kendi doğum gününde eski sevgilisi Efe Güray hakkında paylaşım yapan oyuncu Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu ile boşanacakları iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Doğulu'nun 'boşanmıyoruz aramız iyi' açıklamasının ardından eski sevgilisiyle olan fotoğrafını paylaşan Beren Saat, adeta eşinin açıklamasını yalanlamıştı. Saat, son olarak bugün yeni yaşına giren Doğulu'nun doğum gününü kutladı. Beren Saat'in paylaşımı bazı takipçilerinin kafasını karıştırırken bazıları ise 'Boşanmayacağınıza sevindik' yorumları yaptı.

KENAN DOĞULU'NUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Saat, Kenan Doğulu ile çekilen fotoğraflarını paylaşarak şu sözlerle eşinin doğum gününü kutladı: "Ben oyun arkadaşımı buldum galiba" dedim bir aksam, gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım; bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, ask şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk. Yaydığımız ask enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı... Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz iste.

"DUYGUSAL SÜRECİ HİÇ MERAK EDEN YOK"

Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli; güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok. Boşanmak işin en kolay kısmı, ben evlenmeye de görece az hevesli taraftım zaten. Benim için esas olan hep aşktı, aşktır! Bir yastıkta kocamak mi, beraber ölmek mi insanların bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, baba'nın gitarı bir yatağın içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamlandığı yüz yıllar yaşadık. Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim. Sen tabi ki yeni şarkılar yazacaksın. Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık; her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin. İyi ki doğdun da, sana aşık oldum"

Boşanacakları konuşulan Beren Saat eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (28)

Ne mezunu bilmiyorum tabiki:

Kanaatimce Beren SAAT''in roman yazması gerekiyor. Böyle duygulu ve karmaşık ifadeleri ile edebi anlamda roman yazsa çok güzel ve başarılı olacağını düşünüyorum.

14
4
yanıtYanıtla
tın:

ucuz roman diyecektin heralde

yanıt6
yanıt3
...:

buda kafayı yedi :D

15
3
yanıtYanıtla
dogru:

aynen katiliyorum.

yanıt3
yanıt1
YETMİŞÜÇ:

. . . : gel sende ye kafasını

yanıt1
yanıt2
BİNGÜL TEYZE:

Bir insan boşansın diye niye beklenir anlamış değilim inşallah mutlu olur ve boşanmalar

17
1
yanıtYanıtla
ozi:

YANİ KADIN DEMEK İSTİYOR Kİ valla bişe anlamadım ben anlayan varsa söylesin

12
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

bize ne.

12
1
yanıtYanıtla
brn:

aşkmış komiksin beren. mahsun kırmızıgül e de aşıktın sen bir zamanlar

7
5
yanıtYanıtla
ZİBOLA:

İNSAN HAYATINDA BİRDEN FAZLA KİŞİYE AŞIK OLAMAZ MI ELEŞTİRMEK İÇİN ELEŞTİRİYOSUNUZ.

yanıt8
yanıt2
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title