Haberler

    Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar evlendi

    Güncelleme:

    Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar bugün Beykoz Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen törenle nikah masasına oturdu.

    Binnaz Avcı ve Murat Metin Acar bugün Beykoz Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen törenle nikah masasına oturdu.

    Çok az sayıda davetlinin katıldığı törende pandemi kuralları uygulandı. Saba Tümer nikahtan eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı. Gelin çiçeğini kapmaya çalışan Tümer bu çabasında başarısız oldu. Ünlü sunucu o anları 'Müge'nin beni tepmesiyle umutlarımın bitti an' mesajıyla yayınladı.

    Nikahtan sonra sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşan Binnaz Avcı ; 'Çok şey var söyleyecek çok şey var yazacak… Şimdilik sadece bu fotoğraf ve dilimde şükür... Seni çok seviyorum.' açıklamasını yaptı.

    BİNNAZ AVCI KİMDİR

    Binnaz Avcı 1971 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi sinema oyuncusu Suzan Avcı, babası senarist Erdoğan Tünaş'dır. Avcı, İstanbul Özel İtalyan Lisesi'nden mezun oldu. 15 yaşında İtalyanca rehberlik yapmaya başladı, uzun bir süre de devam etti.

    Fahrettin Aslan'dan gelen teklif ile 17 yaşında sahnelerle çıkıp şarkıcılık yapmaya başladı. Bursa ve Adana'da sahneye çıktı. Bülent Ersoy'un alt kadrosunda şarkı söyleyerek şarkıcılığa başladı. Bir dönem Maksim'in assolist olarak sahne aldı.

    1989 yılında senaryosunu babası Erdoğan Tünaş'ın yazdığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu, yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı "Polis Dosyası" adlı sinema filminde Cüneyt Arkın, Nuri Alço, Efkan Efekan, Coşkun Gogen, Nilüfer Aydan, Süheyl Eğriboz ile ilk kez beyazperde de boy gösterdi.

    1997 yılında yapımcılığını Osman Yağmurdereli'nin yaptığı "Sırtımdan Vuruldum" adlı dizide Seda Sayan, Tarık Tarcan, Selda Alkor, Toprak Sergen, Suna Selen ile rol aldı. Binnaz Avcı en son 'O Kadar da Değil' kitabını sevenleriyle buluşturdu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Beykoz Belediyesi Binnaz Avcı Metin Acar Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title