Haberler

    Billboard Müzik Ödülleri dağıtıldı: Anneler- babalar, çocuklar, sevgililer hepsi bu gecede buluştu

    Güncelleme:

    SEVGİLİLERİ, ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADIMüzik dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan Billboard Ödülleri, dün gece Los Angeles'ta düzenlenen törenle kazananlara verildi.

    SEVGİLİLERİ, ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

    Müzik dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan Billboard Ödülleri, dün gece Los Angeles'ta düzenlenen törenle kazananlara verildi. Microsoft Theatre'da düzenlenen tören, pandemi açısından bakıldığında yılın en rahat törenlerinden biriydi. Her ne kadar katılımcılar tören alanına maskelerle gelseler de tören sırasınca ya da kırmızı halıda maske takan olmadı. Üstelik Pink, Drake gibi ünlüler çocuklarıyla birlikte törene katıldı. Drake'e ise anne ve babası da eşlik etti.

    KIZIYLA SAHNE ŞOVU

    Billboard Ödülleri'nin en renkli anlarından birine ünlü şarkıcı Pink ile kızı Willow imza attı. Gecede İkon Ödülü'nü alan Pink, sahne şovunu da dokuz yaşındaki kızı Willow ile birlikte gerçekleştirdi.

    İKİ ÇOCUĞU DA YANINDAYDI

    Anne- kızı bu gösterinin ardından uzun süre alkışlandı. Pink, kırmızı halıya sadece Willow ile çıkmadı. Ünlü şarkıcıya oğlu Jameson da eşlik etti.

    ANNE- BABASI VE OĞLU YANINDAYDI

    Billboard Ödülleri gecesine Drake de oğlunun yanı sıra anne ve babasıyla birlikte katıldı. 10 Yılın Sanatçısı Ödülü'ne değer görülen Drake, kırmızı halıya annesi Sandi Graham ve babası Dennis Graham ile birlikte çıktı. Drake'e oğlu Adonis de törende eşlik etti. Ödülünü alırken sahneye Adonis ile birlikte çıktı Drake. O anlarda minik Adonis'in biraz huysuzlanıp gözyaşı döktüğü görüldü.

    SEVGİLİSİNİN YANINDAYDI

    Törenin en çok dikkat çeken konukları arasında Meghan Fox ile sevgilisi Machine Gun Kelly de yer aldı. Fox, uğruna dört çocuuğunun babası Brian Austin Green'den ayrıldığı Machine Gun Kelly'nin Rock Albümü dalında kazandığı ödülün sevincini yaşarken yalnız bırakmadı.

    KLİPTE BAŞLAYAN AŞK

    İki sevgili, gece boyunca birbirlerine sevgi gösterisinde bulundu. Fox, gerçek adı Colson Baker olan Machine Gun Kelly ile, Bloody Valentine adlı şarkının klibinde tanıştı. Sette başlayan aşkları sonra gerçek hayata taşındı.

    BEYAZLAR İÇİNDE

    Billboard gecesinde sunum görevi üstlenen Padma Lakshmi de giysi tercihiyle dikkat çekti. Beyaz, pırıltılı bir kıyafet giyen Lakshmi, şıklığı ile dikkat çekti.

    BELLİ BAŞLI DALLARDA EN İYİLER

    İşte Billboard 2021 Ödülleri'nde belli başlı dallarda en iyiler

    En iyi sanatçı: The Weeknd

    En iyi yeni sanatçı: Pop Smoke

    En iyi erkek sanatçı: The Weeknd

    En iyi kadın sanatçı: Taylor Swift

    En iyi ikili ya da grup: BTS

    En iyi Billboard 200 Sanatçısı: Taylor Swift

    En çok dinlenen sanatçı: Drake

    En çok satan sanatçı: BTS

    Hayranların oylarıyla seçilen en iyi sosyal sanatçı: BTS

    En iyi R&B Sanatçısı: The Weeknd

    En iyi R&B Erke Sanatçı: The Weeknd

    En iyi R&B Kadın sanatçı: Doja Cat

    En iyi rap sanatçısı: Pop Smoke

    En iyi erkek rap sanatçısı: Pop Smoke

    En iyi kadın Rap sanatçısı: Megan Thee Stallion

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Los Angeles The Weeknd Drake Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title